Tre oaser med yoga i Göteborg

Våra tre klubbar ligger inte mer än 10-20 minuter från varandra vilket gör att du har det största utbudet av yoga i Göteborg. Hagabadet Drottningtorget, Hagabadet Älvstranden och Hagabadet Haga – du kan vara medlem på en klubb, eller alla tre.

 

Unika miljöer

I underbara miljöer får du inspiration och vill komma tillbaka igen och igen. Din yoga kompletteras med varma bad och därigenom blir du lugnare, får snabbare återhämtning och blir starkare.

Yoga för mental och fysisk styrka

Yoga består av olika delar där många tror att rörlighet är den enda. Det är inte så konstigt när man ser alla bilder på yoga. Men yoga är så mycket mer. Det är att lära sig leva. På det sätt det var tänkt. Yoga är för dig som är stressad, utmattad och orkeslös. Men också för dig som är full av energi. Eller för dig som är stel. Yogan passar alla men alla yogaformer passar inte alla. Vi hjälper dig att hitta rätt ingång, och guidar dig framåt för att utvecklas.

 

Hagabadet är ett Mecka för den yogaintresserade

Med över 180 yogalektioner i veckan har vi det största, bredaste och kanske till och med det djupaste utbudet av yoga i Göteborg. Ett brett utbud av yoga med stor valfrihet för alla nivåer. Här kan du i lugn och ro prova dig fram bland olika yogaformer tills du hittar en som passar just dina behov och önskningar. Hos oss hittar du allt från Hathayoga, kundaliniyoga, Hotyoga och Gongbad.
 

Välutbildade, erfarna och personliga lärare

Vi har ett hel gäng med duktiga yogalärare på våra tre klubbar. Alla med sin personlighet, olika erfarenheter och styrkor med det gemensamt att det tycker att yoga är livet. Ta chansen att prova och känn dig fram för att hitta din favorityoga och dina favoritlärare.
 

Yogakurser, yogaworkshops och yogaevents

Vi erbjuder även ett stort utbud av yogakurser med olika inriktning, allt ifrån prova-på-yoga, handstående och inversioner till Gongpuja.