Tre oaser med yoga & meditation

Stärk kropp och sinne med Hagabadets breda utbud av yoga i Göteborg

Upptäck Göteborg bredaste yogautbud på våra tre klubbar. Inom 10-20 minuters avstånd från varandra erbjuder Hagabadet Drottningtorget. Hagabadet Älvstranden och Hagabadet Haga det största yogautbudet i Göteborg. Bli medlem på en klubb eller utforska fördelarna med att vara medlem på alla tre.

Unik upplevelse av yoga i Göteborg

I underbara miljöer får du inspiration och vill komma tillbaka igen och igen. Hos oss kompletteras din yogaupplevelse med rogivande varma bad, som bidrar till en djupare känsla av lugn, snabbare återhämtning och ökad styrka.

  • Bredast yogautbud i Göteborg
  • 180 klasser i veckan
  • Välutbildade yogalärare
  • Yoga för alla nivåer
  • Yogasalar med IR värme
  • Unika miljöer

Ta del av vårt breda yogautbud

Utforska vårt paradis av yoga i Göteborg

Med över 180 yogaklasser varje vecka erbjuder vi det största, bredaste och kanske till och med det djupaste utbudet av yoga i hela Göteborg. Här finner du en mångfald av yogastilar och en fantastisk valfrihet för alla nivåer. I en lugn och rofylld atmosfär kan du prova dig fram bland olika yogaformer tills du hittar den som passar just dina behov och önskningar. Hos oss kan du utforska allt från Hathayoga, kundaliniyoga, Hotyoga till Gongbad.

Se hela klassutbudet

Nyfiken? Prova yoga på Hagabadet

Har du funderat på hur det skulle vara att ha ett medlemskap på Hagabadet? Nu behöver du inte längre fundera. Oavsett vad för träningsform du är intresserad av vi vill bjuda in dig på ett fantastiskt prova-på-tillfälle där du kommer att få chansen att insupa den magiska atmosfären i vår fantastiska oas.

Yogasalar för alla sinnen

Vi strävar efter att förstärka din yogautövning genom att engagera alla dina sinnen i våra salar. På varje livsstilsklubb erbjuder vi minst två salar, var och en med en unik inriktning och atmosfär.

Varje sal har sin egen karaktär och design, vilket skapar olika upplevelser. Som medlem har du möjlighet att få tillgång till alla salar och uppleva allt de har att erbjuda, eller så kan du välja att bli medlem på en specifik livsstilsklubb.

Se våra yogasalar

Älskar lokalerna och lugnet mitt i stan. Yogautbudet är amazing

Recension från Google

Yoga med erfarna lärare

Utforska yoga med vårt dedikerade team av erfarna lärare. Var och en av dem bär med sig sin egen unika personlighet, erfarenhet och styrka, men de delar alla samma kärlek till yoga. Ta chansen att prova olika yogastilar och upptäck vilken som passar dig bäst, samtidigt som du hittar din favoritlärare. Vi tror på betydelsen av en personlig koppling mellan lärare och elev, och vårt team av mångsidiga lärare ger dig möjligheten att hitta den perfekta matchningen för din yogapraktik. Låt våra engagerade och inspirerande lärare guida dig genom din yogaresa och upptäck kraften i yoga för ditt liv.

Se alla yogalärare

Schema och passbokning

På våra tre livsstilsoaser blomstrar yogalivet dagligen med 180 klasser i veckan. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren yogi, finns det något för alla här.

Se schema & boka klass

Yogakurser och workshops

Visar 3 av 9
Listvy
Grid
2024-05-31 / Hagabadet Drottningtorget

Glow in the dark

En festlig start på helgen Då och då bejakar vi det festliga lite extra och…

2024-06-02 / Hagabadet Drottningtorget

Workshop – Lymfkunskap och lymfyoga

Lymfkunskap och lymfyoga Välkommen till denna lärorika och intressanta workshop där du får lära dig…

2024-06-04 / Hagabadet Drottningtorget

Boosta din hälsa med lymfkunskap – 4 veckorskurs

Boosta din hälsa med lymfkunskap Välkommen till en mycket lärorik och intressant kurs på fyra…

Vanliga frågor om yoga

Som medlem bokar du enkelt en yogaklass genom vår app eller på vår webbplats.

Vi erbjuder hela 180 yogaklasser varje vecka, vilket ger dig många möjligheter att hitta den typ av yoga som passar dig bäst.

Ja, yoga är alltid inkluderat i våra medlemskap. Vi tror på att erbjuda en helhetsupplevelse för ditt välmående, och yoga är en viktig del av det.

Ja, vi har klasser som är speciellt utformade för nybörjare. Våra instruktörer är experter på att välkomna alla nivåer av yogisar, så oavsett om du är nybörjare eller erfaren, har vi något för dig.

Absolut! Vi erbjuder yogamattor bolsters, block filtar m.m som du kan låna vid varje klasstillfälle. Vi vill göra din yogaupplevelse så bekväm och tillgänglig som möjligt.

Vi erbjuder ett brett utbud av yogastilar som Hatha, Vinyasa, Yin, Aroma, Kundalini och mycket mer.