Våra oaser

Välkommen till Hagabadet Älvstranden

En livsstilsoas för alla sinnen

Drömmer du om ett liv i bättre balans, med mer avkoppling och återhämtning? Då är vår livsstilsklubb Hagabadet Älvstranden perfekt för dig. Här på Skandinaviens Riviera har vi skapat en rofylld och personlig oas som sätter helhetshälsa och likaså livskvalitet i fokus. Kom hit för att bada, ta en behandling, umgås, träna, yoga eller bara stanna upp och andas havsluft.

 • Spa & relaxavdelning
 • Massage, behandlingar & ljusterapi
 • Uteplats
 • Yoga & meditation
 • Gruppträning
 • Personlig träning & Individuell coachning
 • Medlemskap
 • Butik & Café
 • Workspace

Spa & avkoppling

Välkommen till en fristad av totalt välbefinnande. Här hittar du med andra ord balans, återhämtning och inre lugn. Vi har ett brett utbud av egenvård för att du ska kunna känna efter vad just du behöver idag.

Träning & yoga

Oavsett om du vill bygga styrka, öka flexibiliteten, förbättra ditt välbefinnande eller bara ha kul med träningen, har vi något för alla oavsett nivå och ålder.

Hälsoinsatser som gör skillnad

Genom innovativa metoder och vetenskapligt baserade tillvägagångssätt hjälper vi dig att i synnerhet ta kontroll över din kropp och sinne för att uppnå dina maximala potential. Därmed välkomnar vi dig till en värld av personlig utveckling och självläkning där du kan upptäcka de hemligheter som tar din hälsa till nya höjder.

Mitt andra vardagsrum, som det har kommit att bli, känner mig otroligt omhändertagen av fin och inkännande personal, bra inspirerande pass o mycket, mycket mer!

Recension från Google

Medlemskap på Älvstranden

Ett medlemskap på Hagabadet Älvstranden ger dig både guldkant och en energirik hälsa på en och samma gång. Hit kommer du för att njuta. Och svettas. Här kan du mötas och inspireras. Oavsett vem du är. Utan tävlan och jämförelse med någon annan. Det gemensamma är en önskan av att må gott. Vidare får du även vårt kostnadsfria onboarding program Hagabadet Runt för att du ska uppnå din fulla potential.

 • Välj mellan fler olika medlemskap
 • Onboarding program & spa ingår alltid
 • Unika medlemsförmåner

Nyfiken? Boka provträning

Har du funderat på hur det skulle vara att ha ett medlemskap på Hagabadet? Nu behöver du inte längre fundera. Oavsett vad för träningsform du är intresserad av vi vill bjuda in dig på ett fantastiskt prova-på-tillfälle där du kommer att få chansen att insupa den magiska atmosfären i vår fantastiska oas.

Förfrågan provträning
Friskvård

Friskvårdsaktiviteter

Presentkort

Ge en upplevelse

Mat & dryck

Café & lunch

Kurser & workshops

Visar 3 av 51
Listvy
Grid
2024-06-30 / Hagabadet Älvstranden

Yoga på bryggan

Yoga – Prova vår BryggYoga Är du nyfiken på Hagabadet Älvstranden? Nu är det perfekta…

2024-08-11 / Hagabadet Älvstranden

Yoga på bryggan

Yoga – Prova vår BryggYoga Är du nyfiken på Hagabadet Älvstranden? Nu är det perfekta…

2024-08-13 / Hagabadet Älvstranden

Silent Headphones Yoga

Silent Kundaliniyoga med soundhealing Välkommen på en flödande och grundande kundaliniyogaklass med Mija på bryggan…

Hagabadet Älvstranden
Ceresplatsen 1 417 58 Göteborg Tel: 031-600600
Kontakta oss