För dig med friskvårdsbidrag

Ta del av friskvårdstips och boka friskvårdsaktiviteter

Så använder du friskvårdsbidraget på Hagabadet

Friskvårdsbidraget kan vara lätt att glömma, för att sedan minnas det i sista sekund, vilket för många är den 31 december. För dig som är ute i sista stund och osäker på vad du ska göra för pengarna, kan vi rekommendera att köpa något av våra friskvårdsklipp.

Köp nu – Nyttja sen!

Våra friskvårdsklippkort på massage, entré och kryo/rödljus har 6 månaders giltighet. Vi erbjuder friskvårdsaktiviteter både för den hurtige och den som förstått att återhämtning är lika viktigt för hälsan. Svett, avkoppling eller en kombination – du väljer.

Boka din friskvårdsaktivitet

Du som redan har köpt ett friskvårdsklipp kan enkelt boka din behandling/aktivitet nedan.

Våra friskvårdsaktiviteter

Se förslag på aktiviteter genom att scrolla i sidled

Köp friskvårdsklipp

Vi har adderat värde på ditt friskvårdsklipp, bad, bastu och allt det härliga med Hagabadet ingår.

Visar 4 av 10
Klippkortet är personligt och gäller 1 tillfälle fre–sön…
800 kr
Bad+träning
Klippkortet är personligt och gäller 1 tillfälle mån–tors…
700 kr
Kryo -87 grader
Klippkortet är personligt och gäller 1 tillfälle mån–fre…
1 000 kr
Nyhet!
Klippkortet är personligt och gäller 1 tillfälle på VitalityLab…
1 000 kr

Boka friskvårdsaktivitet

Vi har adderat värde på ditt friskvårdsklipp, bad, bastu och allt det härliga med Hagabadet ingår.

Visar 3 av 8

Friskvårdsentré med träning

Välj tid för ditt besök. Ett besök brukar därefter vara runt 2 timmar.

fr. 700 kr

Friskvårdsmassage Djupgående, 45min

För dig med friskvårdsbidrag. När du väljer vår mer djupgående friskvårdsmassage får du en mer…

fr. 1 000 kr

Friskvårdsmassage Gravid, 45min

För dig med friskvårdsbidrag. En avkopplande massagebehandling anpassad för dig som gravid. Behadlingen hjälper dig…

fr. 1 000 kr

Så fungerar det med friskvårdsbidrag

Att få friskvårdbidrag från din arbetsgivare är en förmån som ska ge dig möjlighet till hälsa och motion. Det som gäller för ditt friskvårdsbidrag bestäms av din arbetsgivare som i sin tur utgår från Skatteverkets regler för friskvårdsbidrag.

Är du en av dem som inte utnyttjar ditt friskvårdsbidrag, så är det dags för dig att tänka om. Listan över saker du kan göra för ditt friskvårdsbidrag är lång och det finns garanterat saker som passar dig. På Hagabadet har vi flera hälsosamma aktiviteter som är tillåtet att spendera sitt friskvårdsbidrag på.

Hagabadet har tagit fram olika aktiviteter för dig med Friskvårdsbidrag och som du med gott samvete kan lämna in kvitto för till din arbetsgivare alternativt om du har andra betalningsmedel

Tillåtna friskvårdsaktiviteter

Ditt friskvårdsbidrag kan användas till en rad olika aktiviteter, allt från att träna på gym till att ta en massage. På Hagabadet har vi en rad aktiviteter som du kan använda ditt friskvårdsbidrag till. Du kan bland annat delbetala ditt medlemskap boka in dig på någon av våra träningskurser boka in en massage och köpa klippkort på massage m.m.

Vi har många aktiviteter som du kan använda ditt bidrag till. Är du osäker på vad du kan göra för dina pengar? Hör av dig till friskvardsbidrag@hagabadet.se

Frågor & svar om friskvårdsbidrag

Ja. beroende på hur din arbetsgivare har valt att det ska fungera på din arbetsplats med friskvård och friskvårdsbidrag så fungerar det på lite olika sätt. Först och främst så är det din arbetsgivare som bestämmer vad du kan göra i förhållande till nuvarande skatteregler.

För dig som har friskvårdsbidrag via Edenred är det enkelt att nyttja pengarna på Hagabadet. Hitta till Edenred här >>  

Du gör en beställning i Benify’s portal som du fått av din arbetsgivare. Bekräftelsemejlet du får är din värdehandling som du har med dig när du besöker oss. Hitta till Benify här >>.

Före ditt besök hos oss behöver du ladda ner appen ePassi. Du kan sedan välja mellan tre olika sätt att göra ditt köp. På plats i vår reception registrerar du ditt köp i ePassis app och visar upp köpet på plats hos oss, koden du får i appen är giltig i 15 minuter. Det finns även möjlighet att köpa en voucher hos ePassi som är giltig i 15 dagar, köp görs sedan hos oss på plats inom 15 dagar. Du kan även välja att göra köp av utvalda friskvårdsaktiviteter direkt i ePassis app/portal med en giltighetstid på 6 mån, boka sedan vald tjänst hos oss på tel 031 600 600 och ta med dig din orderbekräftelse vid besök. Till ePassi >>

Du gör en beställning i Wellnet’s portal som du fått av din arbetsgivare. Bekräftelsemejlet du får är din värdehandling som du har med dig när du besöker oss. Hitta till Wellnet här >>. Tidsbokning för vald tjänst bokar du hos oss på tel 031 600 600.  

Ja, det går bra att använda friskvårdsbidraget för t.ex. medlemskap/träningskort samt massage och entré,

Nej, Skatteverket godkänner inte ansiktsbehandling för friskvårdsbidraget, du kan däremot boka massage hos oss för detta.

Nej, friskvård är personligt och det är endast du som kan nyttja denna. Friskvårdsbidrag är ett personligt bidrag från din arbetsgivare.

Vill du delbetala ett nytt medlemskap så kontaktar du våra medlemsrådgivare som hjälper dig i samband med att du tecknar ett medlemsavtal.

Är du redan medlem och vill ha kvitto på del av kostnaden för ditt medlemskap? Logga in på mina sidor, sök upp dina abonnemang och klicka på de tre små punkterna till höger för att generera ett betalningsintyg.

Företagsfriskvård på Hagabadet

Vill du att vi ska kontakta dig och ditt företag med erbjudande?

*” anger obligatoriska fält

Dina kontaktuppgifter