Det här kan du göra för ditt friskvårdsbidrag

Så fungerar det med friskvårdsbidrag

Att få friskvårdbidrag från din arbetsgivare är en förmån som ska ge dig möjlighet till hälsa och motion. Det som gäller för ditt friskvårdsbidrag bestäms av din arbetsgivare som i sin tur utgår från skatteverkets regler för friskvårdsbidrag.
 
Är du en av dem som inte utnyttjar ditt friskvårdsbidrag, så är det dags för dig att tänka om. Listan över saker du kan göra för ditt friskvårdsbidrag är lång och det finns garanterat saker som passar dig. På Hagabadet har vi flera hälsosamma aktiviteter som är tillåtet att spendera sitt friskvårdsbidrag på.
 
Hagabadet har tagit fram olika aktiviteter för dig med Friskvårdsbidrag och som du med gott samvete kan lämna in kvitto för till din arbetsgivare alternativt om du har andra betalningsmedel
 

Tillåtna friskvårds-aktiviteter

Ditt friskvårdsbidrag kan användas till en rad olika aktiviteter, allt från att träna på gym till att ta en massage. På Hagabadet har vi en rad aktiviteter som du kan använda ditt friskvårdsbidrag till. Du kan bland annat delbetala ditt medlemskap, boka in dig på någon av våra träningskurser, boka in en massage, köpa klippkort på massage m.m.
 
Vi har många aktiviteter som du kan använda ditt bidrag till. Är du osäker på vad du kan göra för dina pengar? Hör av dig till friskvardsbidrag@hagabadet.se
 

Ute i sista stund?

Friskvårdsbidraget kan vara lätt att glömma, för att sedan minnas det i sista sekund, vilket för många är den 31 december. För dig som är ute i sista stund och osäker på vad du ska göra för pengarna, kan vi rekommendera vårt friskvårdsklipp på massage.
 
Med vårt friskvårdsklipp kan du köpa klippkort på mellan 1-5 behandlingar. Detta klippkortet har sedan en giltighetstid på 12 månader, vilket innebär att du kan köpa klippkort på massage för årets bidrag, och sedan nyttja det inom närmsta 12 månaderna.


Olika sätt att betala

Beroende på hur din arbetsgivare har valt att det ska fungera på din arbetsplats så fungerar det på lite olika sätt. Först och främst så är det din arbetsgivare som bestämmer vad du kan göra i förhållande till nuvarande skatteregler.

 

Kvitto till arbetsgivare

När du lämnar kvitto till din arbetsgivare så bokar du och betalar själv. Du kan välja att boka/betala online eller ringa oss och boka. Precis som vanligt. Sparar det kvitto du får. På våra kvitton står alla uppgifter som arbetsgivare brukar behöva.

 
För dig som vill ha massage eller behandling rekommenderar vi att köpa klippkortet på friskvårdsmassage.
 

Delbetala medlemskap

Vill du delbetala ett nytt medlemskap så kontaktar du våra medlemsrådgivare som hjälper dig i samband med att du tecknar ett medlemsavtal.

 

Redan medlem och vill ha kvitto

Är du redan medlem och vill ha kvitto på del av kostnaden för ditt medlemskap. Klicka här och fyll i formuläret så kontaktar vi dig. Tänk på att du även kan använda ditt bidrag till personlig träning, kostrådgivning, sjukgymnastik, massage etc.

 

Ansluten till ePassi

Du bokar hos oss på telefon på 031 600 600. Vid betalning registrerar du ditt köp i ePassis app och visar upp köpet på plats hos oss, koden du får i appen är giltig i 15 minuter. Det finns även möjlighet att köpa en voucher hos ePassi som är giltig i 15 dagar, köp görs sedan hos oss på plats inom 15 dagar.

 

Ansluten till Benify

Du gör en beställning i Benify´s portal, bokar vald tjänst hos oss på tel 031 600 600 och tar med dig din orderbekräftelse vid besök. Finns inte tjänsten du önskar köpa finns möjlighet att göra köp direkt hos oss och lämna kvitto till Benify, säkerställ med Benify att tjänsten är godkänd för friskvård.

 

Ansluten till Actiway

Du bokar hos oss på tel 031 600 600. Vid betalning i reception registrerar vi betalningen i ActiWays portal. Det finns även möjlighet att göra en beställning online och sedan boka vald tjänst hos oss, orderbekräftelse tas med vid besök

 

Ansluten till Wellnet

Du gör en beställning i Wellnets portal, bokar vald tjänst hos oss på tel 031 600 600 och tar med dig din orderbekräftelse vid besök

 

Kvitto

Alla våra kvitton har de uppgifter som de allra flesta arbetsgivare godkänner. Har din arbetsgivare särskilda önskemål? Klicka här för att kontakta oss genom mejl.