NYHET! Rödljusterapi ingår

Få ut så mycket som möjligt av ditt besök! Nu ingår tillgång till rum med rött och infrarött ljus (Hagabadet Haga), infrarött zonrum (Hagabadet Drottningtorget) och IR-bastu (Hagabadet Älvstranden) vid ditt friskvårdsbesök. Besöker du oss för friskvårdsmassage kan du välja att kostnadsfritt utföra behandlingen på IR-madrass.

Läs mer om ljusterapi

Tips till dig med friskvårdsbidrag 2023

Detta ingår vid friskvårdsaktivitet

I samband med besök vid friskvårdsmassage/friskvårdsentré med träning/kurs/personlig träning ingår:

 

 • NYHET! Rödljusterapirum (Haga)
 • Infraröd bastu (Älvstranden)
 • Infrarött Zonrum (Drottningtorget)
 • Torrbastu och ångbastu
 • Lugnande aromabastu (Haga)
 • Flera olika varma bad som ger dig antistresshormonet Oxytocin
 • Flera olika upplevelseduschar som ökar blodcirkulationen
 • Skogsbad som sänker blodtryck och minskar stresshormonet kortisol
 • Gym (Haga/Drottningtorget)
 • Hot Yoga med infravärme som ökar bortforsling av slaggprodukter via lymfsystemet
 • 20 olika former av Yoga
 • Gruppträning
 • Vattenträning (Haga/Älvstranden)
 • Meditation
 • Lugnande vaggande stolar som sänker blodtryck, ökar produktion av oxytocin och minskar din stress
 • Kaffe/te

Så fungerar det med friskvårdsbidrag

Att få friskvårdbidrag från din arbetsgivare är en förmån som ska ge dig möjlighet till hälsa och motion. Det som gäller för ditt friskvårdsbidrag bestäms av din arbetsgivare som i sin tur utgår från skatteverkets regler för friskvårdsbidrag.

Är du en av dem som inte utnyttjar ditt friskvårdsbidrag, så är det dags för dig att tänka om. Listan över saker du kan göra för ditt friskvårdsbidrag är lång och det finns garanterat saker som passar dig. På Hagabadet har vi flera hälsosamma aktiviteter som är tillåtet att spendera sitt friskvårdsbidrag på.

Hagabadet har tagit fram olika aktiviteter för dig med Friskvårdsbidrag och som du med gott samvete kan lämna in kvitto för till din arbetsgivare alternativt om du har andra betalningsmedel

 

Tillåtna friskvårdsaktiviteter

Ditt friskvårdsbidrag kan användas till en rad olika aktiviteter, allt från att träna på gym till att ta en massage. På Hagabadet har vi en rad aktiviteter som du kan använda ditt friskvårdsbidrag till. Du kan bland annat delbetala ditt medlemskap, boka in dig på någon av våra träningskurser, boka in en massage, köpa klippkort på massage m.m.

Vi har många aktiviteter som du kan använda ditt bidrag till. Är du osäker på vad du kan göra för dina pengar? Hör av dig till friskvardsbidrag@hagabadet.se

 

Ute i sista stund?

Friskvårdsbidraget kan vara lätt att glömma, för att sedan minnas det i sista sekund, vilket för många är den 31 december. För dig som är ute i sista stund och osäker på vad du ska göra för pengarna, kan vi rekommendera vårt friskvårdsklipp på massage.

Med vårt friskvårdsklipp kan du köpa klippkort på mellan 1-5 behandlingar. Detta klippkortet har sedan en giltighetstid på 6 månader, vilket innebär att du kan köpa klippkort på massage för årets bidrag, och sedan nyttja det inom närmsta 6 månaderna.


Olika sätt att betala

Beroende på hur din arbetsgivare har valt att det ska fungera på din arbetsplats så fungerar det på lite olika sätt. Först och främst så är det din arbetsgivare som bestämmer vad du kan göra i förhållande till nuvarande skatteregler.

 

Kvitto till arbetsgivare

När du lämnar kvitto till din arbetsgivare så bokar du och betalar själv. Du kan välja att boka/betala online eller ringa oss och boka. Precis som vanligt. Sparar det kvitto du får. På våra kvitton står alla uppgifter som arbetsgivare brukar behöva.

För dig som vill ha massage eller behandling rekommenderar vi att köpa klippkortet på friskvårdsmassage.

 

Delbetala medlemskap

Vill du delbetala ett nytt medlemskap så kontaktar du våra medlemsrådgivare som hjälper dig i samband med att du tecknar ett medlemsavtal.

 

Redan medlem och vill ha kvitto

Är du redan medlem och vill ha kvitto på del av kostnaden för ditt medlemskap? Ladda ner ditt betalningsintyg här. Tänk på att du även kan använda ditt bidrag till personlig träning, kostrådgivning, sjukgymnastik, massage etc.

 

Ansluten till ePassi

ePassi kan endast användas i våra receptioner. Före ditt besök hos oss behöver du ladda ner Appen e-Passi. Länken till den har du fått från din arbetsgivare. Ladda ner och logga in. OBS! Gör inget köp före du är hos oss eftersom du får en kod som gäller i 15 minuter som ska visas upp i vår reception. Till ePassi >>

 

Ansluten till Benify

Du gör en beställning i Benify´s portal som du fått av din arbetsgivare. Bekräftelsemejlet du får är din värdehandling som du har med dig när du besöker oss. Hitta till Benify här >>. Tidsbokning för vald tjänst bokar du hos oss på tel 031 600 600.

 

Ansluten till Wellnet

Du gör en beställning i Wellnet’s portal som du fått av din arbetsgivare. Bekräftelsemejlet du får är din värdehandling som du har med dig när du besöker oss. Hitta till Wellnet här >>. Tidsbokning för vald tjänst bokar du hos oss på tel 031 600 600.

 

Ansluten till Actiway

Fr.o.m 2022-01-01 är Actiway en del av ePassi. Tidigare användare av Actiway kommer finnas i ePassi, läs mer här >>

 

Ansluten till Edenred

För dig som har friskvårdsbidrag via Edenred är det enkelt att nyttja pengarna på Hagabadet. Hitta till Edenred här >>