Bli medlem på Hagabadet

Medlemskap för ett långt gott liv med livskvalitet

Är du nyfiken på ett medlemskap på Hagabadet? Eller har du kanske redan bestämt dig för att bli medlem? Oavsett vart du står så hjälper vi dig vidare. Fyll i formuläret på sidan eller klicka dig vidare för att läsa mer.

Öppet hus

Vi vill ge dig chansen att förlänga sommarens energi och kickstarta höstens rutiner på bästa sätt genom att erbjuda dig möjligheten att prova på Hagabadets träningsutbud kostnadsfritt.

Gäller t.o.m 2024-08-25
Se fler erbjudanden Till erbjudanden

Berätta om dig själv!

Skicka en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information och prisuppgifter för våra olika medlemskap (förfrågan är ej bindande).

*” anger obligatoriska fält

Samtycke*

Boka medlemsrådgivning

Boka tid med våra medlemsrådgivare för att få hjälp och råd för att välja rätt upplägg. Du kan välja mellan att boka ett besök på plats eller via telefon.

bli-medlem-provträning

Boka provträning

Har du funderat på hur det skulle vara att ha ett medlemskap på Hagabadet men aldrig testat vårt utbud? Oavsett vad för träningsform du är intresserad av vi vill bjuda in dig på ett kostandsfritt prova-på-tillfälle.

Över 350 klasser varje vecka

På Hagabadets tre livsstilsklubbar möts du av ett imponerande utbud med över 350 gruppträningsklasser i veckan. Med oaser som inte ligger mer än 10-20 minuter ifrån varandra, har du därmed Göteborgs bredaste utbud av träning och yoga.

Vilket medlemskap passar dig?

Läs mer om vad som ingår i våra olika medlemskap och vad som passar dig bäst.