Upptäck Fusion träning

En mix av rörelse, styrka och glädje

Få en härlig träningsupplevelse med vår Fusion träning. I dessa klasser kombineras flera olika träningsformer i ett och samma träningspass.

Om Fusion träning

Välkommen till en träningsupplevelse som tar dig bortom traditionella gränser. Fusionträning är en banbrytande metod som kombinerar flera olika träningsformer inom ett och samma pass. Ta del av en dynamisk och variationsrik träning som utmanar både kropp och sinne.

Genom att sammanföra element från olika discipliner som yoga, styrketräning, dans, konditionsträning och mer, erbjuder fusionträning en helhetsupplevelse för kropp och själ. Varje pass är unikt och utformat för att ge dig en dynamisk och variationsrik träning som utmanar och inspirerar.

Fusionträning är perfekt för dig som älskar att experimentera och vill uppleva en träningsform som går bortom de traditionella gränserna. Med fokus på styrka, flexibilitet, kondition och mindfulness ger fusionträning dig möjlighet att utforska och utveckla alla aspekter av din fysiska och mentala hälsa.

Ge dig själv förmånen att ta del av denna unika träningsmetod. Upplev fördelarna med fusionträning och låt kroppen och sinnet smälta samman i en harmonisk enhet.

Upptäck ett brett utbud av klasser

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren träningsentusiast kommer våra professionella instruktörer att guida dig genom varje steg på vägen. Kom och upplev energin, glädjen och den positiva atmosfären i våra fusion-klasser.

  • Fusion Hot Core
  • Fusion Hot Sculpt
  • Fusion Circle
  • Fusion Sculpt
  • Fusion Heartbeat
  • Fusion Danceout

Se veckans klasser

Nyfiken? Boka kostnadsfri provträning

Vill du upptäcka Fusionträning? Ta chansen att boka en kostnadsfri provträning och upplev flexibel Fusionträning för hela kroppen

Förfrågan provträning