Hagabadets Livsstilsprogram

Stark kropp, balanserat sinne – Lev livet fullt ut med oss

Hagabadet har utformat livsstilsprogram som sträcker sig bortom enkla träningspass. Vi tror på att leva fullt ut. Varje dag. Det omfattar både den fysiska och den psykiska hälsan. Vi hjälper dig att uppnå helhetshälsa genom att balansera både kropp och sinne. När du väljer Hagabadets livsstilsprogram, väljer du en livslång resa mot välmående och förändring.

Investera för skillnad med våra livsstilsprogram

Upplevelsen att gå från en nivå till en annan är en utmaning. Det vet vi. Därför underlättar vi för dig att nå en ny nivå och leva livet utan begränsningar. Hagabadets Livsstilsprogram är utformat för att hjälpa dig ta kontroll över din hälsa och nå en starkare kropp och ett balanserat sinne. Genom vår professionella vägledning och stöd blir du rustad för att hantera utmaningar och förvandla ditt liv till det bästa möjliga.

Vår Livsstilsprogram är inte en kortvarig lösning – det är en investering i ditt framtida välmående. Med en stark, hälsosam kropp som håller vad den lovar och ett inre i harmoni har du en egen samarbetspartner som stöttar dig resten av ditt liv. Uppgradera din vardag – du är värd det och vi är här för att hjälpa dig på vägen mot ett hälsosammare och mer tillfredsställande liv.

PureChange™

PureChange är en intensiv 10-veckors livsstilsresa som startar 3-4 gånger om året. Det här programmet är inte bara skräddarsytt för dig, utan också en gemenskap av deltagare som ger stöd och samhörighet.

Läs mer här

PureLife™ 

PureLife™ är ingen Quick fix. Det är ett livsstilsprogram med en unik holistiskt approach där syftet är att du ska kunna leva ett så friskt och energirikt liv som möjligt. Tillsammans med din coach och vårt team ska du vända på kompassen och gå åt rätt håll.

Läs mer här

Stresshantering

Ett livsstilsprogram som bygger ditt inre först. Känner du dig utmattad och i obalans? Det här programmet är inte en vanlig tränings- eller viktkurs. Det är en kurs för att hantera mitt i livet-utmaningar.

Läs mer här

Aktuella programstarter

Visar 2 av 2
Listvy
Grid
2024-09-04 / Hagabadet i Haga

PureChange – Informationsträff

Informationskväll för dig som vill veta mer PureChange ger dig en möjlighet till en rejäl…

2024-09-23 / Hagabadet i Haga

PureChange

PureChange – 10 veckor livsstilsförändring Listan på fördelarna med en hälsosam livsstil kan göras lång.…