Exklusivt gym i Göteborg

Din plats för styrka, uthållighet och en kropp i harmoni.

Välkommen till Hagabadet, platsen där gym möter cardio i en vacker träningsmiljö. Vi erbjuder en unik träningsupplevelse med marknadens bästa maskiner för både styrketräning och cardio.

Upplev kraften i Gym och Cardioträning

Oavsett om du älskar styrketräning eller har en komplex relation till det, så är det ingen tvekan om att styrketräning är en avgörande komponent för att uppnå balans, stärka ditt skelett och forma din kropp enligt dina träningsmål.

Men vi förstår också att det är variation och mångfald som gör träningen rolig. Därför erbjuder vi möjligheten att kombinera styrketräning med cardio, gruppträning och avkopplande bad. Det är den perfekta kombinationen som inte bara ger dig fysiska resultat, utan också en upplevelse som du längtar tillbaka till.

Bygg upp din styrka, förbättra din kroppshållning och öka din muskelmassa med vår toppmoderna utrustning. Och när du vill variera träningen och träffa likasinnade träningsentusiaster, kan du delta i våra energifyllda gruppträningspass som ger en extra dimension till din träning.

Efter ditt intensiva pass kan du belöna dig själv genom att sjunka ner i våra rogivande bad. Låt det varma vattnet omsluta din kropp och frigöra spänningar, samtidigt som du återhämtar dig snabbare och njuter av den harmoni som badet ger.

Haga gym och cardio

Gym och Cardio Haga

Vårt gym i Haga erbjuder en komplett träningsupplevelse för både nybörjare och erfarna. Hos oss hittar du en variation av träningsmöjligheter och utrustning för att hjälpa dig att nå dina mål. För dig som föredrar traditionell styrketräning har vi ett brett utbud av maskiner som passar alla nivåer.

Våra träningsmaskiner är noggrant utvalda för att ge dig en säker och effektiv träning. Vi vet att konditionsträning är minst lika viktigt och därför har vi en avdelning med olika cardiomaskiner. Här kan du välja mellan löpband, cyklar, crosstrainers, roddmaskiner och mycket mer.

För att hjälpa dig att uppnå en balanserad träning har vi även separata utrymmen för stretching, avslappning och tyngre styrketräning.

Vi är stolta över att använda ledande märket TechnoGym och vår gymtekniker säkerställer att alla våra maskiner är i bästa skick.

Upplev träningsglädje och en komplett träningsmiljö i vårt gym i Haga, där vi sätter din träningsresa i fokus och hjälper dig att nå dina mål på bästa möjliga sätt.

 • Löpband
 • Crosstrainer
 • Trappmaskin
 • Träningscyklar
 • Roddmaskin
 • Fria vikter från Technogym
 • Powerplate
 • Träningsmaskiner från Technogym
 • Stretchytor
gym och cardio Drottningtorget

Gym och Cardio Drottningtorget

Vårt gym är en exklusiv del av vår klubb och erbjuder en intim och privat atmosfär utan trängsel. Vi strävar efter att skapa en träningsmiljö där du kan fokusera på dina mål och träna i lugn och ro.

Som medlem eller hotellgäst har du tillgång till gymmet dygnet runt. Det betyder att du kan anpassa din träning efter ditt eget schema och träna när det passar dig bäst.

Vårt gym är utrustat med moderna och högkvalitativa träningsmaskiner för att säkerställa att du har de bästa förutsättningarna för att nå dina träningsmål. Vi har ett brett utbud av styrketräningsutrustning, cardiomaskiner och funktionella träningsområden för att tillgodose olika träningsbehov och preferenser.

 • Löpband
 • Crosstrainer
 • Roddmaskin
 • Fria vikter från Technogym
 • Träningsmaskiner från Technogym
 • Avslappningsytor

Kombinera nytta och njutning

På Hagabadet ingår spa, bad, rödljus och relax i alla träningskort. Det är lätt att kombinera sin träning med välgörande bad och djupgående behandlingar, allt i samma hus. Efter ditt träningspass kan du unna dig en avkopplande stund i vårt spa-område, där du kan njuta av bubbelpooler, bastur och avslappnande pooler.

Spa,ad och relax