Medlemskap på Hagabadet

För en välmående och en balanserad livsstil

Källan till ett långt gott liv

Hagabadet är inte bara ett gym, träningsställe, bad och spa. Vi är allt det där och lite till. Vi tror på att leva livet fullt ut. Varje dag. Det omfattar både den fysiska och den psykiska hälsan. Vi underlättar för dig att nå en ny nivå när du satsar för möjligheten att leva ditt liv utan begränsningar. När du börjar göra på ett nytt sätt, förändras din energi, din styrka och din vitalitet når en helt ny nivå.

På Hagabadet finner du verktyg och kunskap för att uppnå din fulla potential. Bli medlem idag för ett långt gott liv med livskvalitet. 

Ingår alltid i våra medlemskap

 • Träning & yoga
 • Spa & relax
 • Startpaket
 • Medlemsförmåner

Fri träning & spa sommar!

Missa inte chansen att investera i din hälsa redan idag med vårt unika medlemserbjudande – ett oslagbart erbjudande för dig som vill satsa på hälsa och välmående.

Gäller t.o.m 2024-05-24
Se fler erbjudanden Till erbjudanden

Upptäck våra livsstilsoaser

Vilket medlemskap passar dig?

Boka rådgivning

Våra medlemsrådgivare och hälsocoacher finns här för dig när det gäller frågor kring medlemskap, provträning och tips för en ny livsstil.

Startpaket Hagabadet runt
Ingår alltid i medlemskap

Exklusivt startprogram

Som enda hälsoklubb i Sverige erbjuder vi ett unikt startprogram – Hagabadet runt – med ett helhetsperspektiv. Syftet är att du som ny medlem ska lyckas med din livsstilsambition oavsett nivå. Vårt program innehåller bland annat:

 • Två möten med hälsocoach
 • Upptäck och prova utbud
 • Värdecheck 1000 kr
 • Rabatter hos Hagabadet
Läs mer om Hagabadet runt
medlemsförmåner
Ingår alltid i medlemskap

Medlemsförmåner

Som medlem på Hagabadet har du en rad förmåner, både hos oss och utanför Hagabadet.

 • Upp till 700 kr rabatt på massage
 • Medlemsrabatter på spacafé, butiker, kurser m.m
 • Rabatterade priser hos våra samarbetspartners
Till medlemsförmåner
medlemskap Hagabadet platinum

Platinum

Vårt mest exklusiva medlemskap

Upptäck fördelarna med en enklare och mer levande tillvaro. Vi strävar efter att göra det smidigt och bekvämt för dig att leva en hälsosam och aktiv livsstil. Kom som du är, vi tar hand om allt det andra.

 • Frukost vardagar
 • Tvättservice
 • Conciergeservice
 • Prioriterad bokning
 • Eget skåp

Här fokuserar vi inte på kortsiktiga lösningar ..

.. synliga magmuskler eller spännande trender. På Hagabadet tar du del av vedertagen forskning inom området för hälsa och ett skönt liv med en passion för balansen mellan nytta och njutning för kroppen, själen och glädjen mellan människor. Det innebär att avkopplingen är lika viktigt som att hjärtat behöver jobba, att massagen behövs lika mycket som muskelträningen och att meditationen gör hjärnan mer fokuserad när viktiga beslut ska tas.

Möt medlemmar på Hagabadet

I trygga händer

På Hagabadet är vi ett team av experter som hjälper dig leva längre och friskare. Vi strävar efter att bli lite bättre varje dag och erbjuder skräddarsydd vägledning från våra specialister. Oavsett om du har kroppsliga besvär kan vi hjälpa dig förbättra ditt välbefinnande. Hos oss möter du sjukgymnaster, personliga tränare, osteopater, dietister, yogalärare, och andra experter som bidrar till din hälsa och glädje.

Boka medlemsrådgivning

Boka tid med våra medlemsrådgivare för att få hjälp och råd för att välja rätt upplägg. Du kan välja mellan att boka ett besök på plats eller via telefon.

bli-medlem-provträning

Boka provträning

Har du funderat på hur det skulle vara att ha ett medlemskap på Hagabadet men aldrig testat vårt utbud? Oavsett vad för träningsform du är intresserad av vi vill bjuda in dig på ett kostandsfritt prova-på-tillfälle.

Ett kinderägg är Hagabadet! Innehåller det mesta man behöver i livet för bibehållen hälsa, såväl mental som fysisk!

Recension från Google

Vanliga frågor om medlemskap

Hos oss stannar man längre än hos andra, ibland resten av livet. I branschen har vi minst antal kunder som slutar, vilket är ett fantastiskt bevis på att våra medlemmar trivs hos oss och får utbyte av sitt medlemskap. Trygghetsgaranti – vi ska motsvara dina förväntningar. Vi gör vad vi kan för att allt skall klaffa och att dina förväntningar skall infrias. Vi vet också att alla passar inte ihop med alla. Vi vill att våra medlemmar är nöjda och vill vara hos oss. Hos oss har du en Nöjd Kund-garanti. Är Hagabadet inte rätt plats för dig, kan du inom 30 dagar avbryta ditt medlemskap. En möjlighet för dig att känna efter ordentligt. Du får tillbaka dina pengar förutom kostnaden för första månadens träning och den extra service du eventuellt använt. Du lämnar tillbaka eventuella gåvor från ditt startpaket i gott skick, skadade varor ersätts till butikspris.

Många av våra medlemmar har valt ett medlemskap där alla våra klubbar ingår. De uppger att det känns extra flexibelt och faktisk lite lyxigt att kunna välja bland ett brett utbud av tränings- och yogaklasser och samtidigt känns det exklusivt att ha tre fina span att njuta i. Det ger semesterfeeling året om. 

Vårt mest köpta och använda medlemskap gäller för hela vårt utbud och hela tiden. Vill du få ut det mesta och bästa av Hagabadet med stor flexibilitet och hög tillgänglighet är det detta du ska välja.

Ja, gruppträning ingår i alla våra medlemskap. Hos oss erbjuder vi 350 klasser i veckan på våra tre oaser.

Självklart – hela vår grej är kombinationen av Nytta & Njutning. Vilan är lika viktig som rörelsen. Båda är viktiga för hälsa och välmående. Många av våra medlemmar säger att de har tre hem/vardagsrum; Hemma, Jobbet och Hagabadet.

Hagabadet står för helhetshälsa och vi vet vad som ger dig styrka och välmående på lång sikt. Det är variationen av det vi erbjuder; Styrkeklasser och gym, Yoga och rörlighetsklasser, varma bad och avkoppling mm. Under perioder kan du ha fokus och behov av just en pusselbit men alla pusselbitar behövs. På Hagabadet är det så vi har det – Nytta & Njutning, Balans mellan rörelse och vila.

För samtliga medlemskap kan frysning ske vid skada eller sjukdom, mot läkarintyg. tillfälligt arbete/studier på annan ort mot uppvisande av studie/arbetsgivarintyg.

Du kan frysa ditt medlemskap om du får tillfälligt arbete/studier på annan ort mot uppvisande av studie/arbetsgivarintyg.

Det är vårt unika introduktionsprogram för alla nya medlemmar. Det ska hjälpa dig till en bra start, hitta det du älskar. Forskning visar att den som hittar den rörelseform man tycker extra mycket om, har störst möjlighet att få positiva hälsoeffekter under lång tid. Vårt 30-dagars introduktionsprogram Hagabadet runt hjälper dig att få en bra start för en hållbar och långsiktig livsstil. Vi vill få dig att känna dig som hemma så snart som möjligt och se till att du provat mycket av vårt utbud för att du skall hitta dina favoriter.

Vid graviditet kan medlemskapet frysas 4 månader utan läkarintyg. Frysning mot läkarintyg görs endast i minst 30 dagar och max 365 dagar.

För att du ska få ut det mesta av ditt medlemskap på Hagabadet har vi många olika medlemskapsalternativ. Vill du ha ett medlemskap på alla klubbar eller Hagabadet i Haga, Hagabadet Drottningtorget eller Hagabadet Älvstranden? Kanske vill du bara träna delar av dagen? Eller ett medlemskap med extra guldkant och extra förmåner? Våra medlemspriser är fr 1000-3500 kr.