Yoga för mental och fysisk styrka

Under 2000-talet har yogan snabbt gått från att vara en livsstil för få, till att bli en träningsform för många. På Hagabadet i Göteborg har vi ett brett utbud av yoga med stor valfrihet för alla nivåer. Här kan du i lugn och ro prova dig fram bland olika yogaformer tills du hittar en som passar just dina behov och önskningar.

 

I grunden är detta också vad yoga handlar om: att utveckla ett sunt förhållningssätt till det egna jaget. Att med värme, kärlek och ödmjukhet kunna omfamna både dina styrkor och svagheter; att i din egen, individuella takt sträva mot att bli en helhet.

 

Med yoga får du ett kraftfullt verktyg som hjälper dig att leva ditt liv i harmoni och balans, både med dig själv och med världen runt omkring dig.

 

Yoga består av olika delar där många tror att rörlighet är den enda. Det är inte så konstigt när man ser alla bilder på yoga. Men yoga är så mycket mer. Det är att lära sig leva. På det sätt det var tänkt. Yoga är för dig som är stressad, utmattad och orkeslös. Men också för dig som är full av energi. Eller för dig som är stel. Yogan passar alla men alla yogaformer passar inte alla. Vi hjälper dig att hitta rätt ingång, och guidar dig framåt för att utvecklas.

 

Hagabadet är ett Mecka för den yogaintresserade

Med över 180 yogalektioner i veckan har vi det största, bredaste och kanske till och med det djupaste utbudet av yoga i Göteborg. På Hagabadet har vi både kurser och öppet schema vilket gör att du alltid kan utöva den yoga du behöver just idag.

 

Tre ställen i stan

Våra tre anläggningar ligger inte mer än 10-20 minuter från varandra vilket gör att du enkelt har Göteborgs bästa utbud av yoga. Hagabadet Haga, Hagabadet Drottningtorget och Hagabadet Älvstranden. Du kan vara medlem på en klubb, eller alla tre.