Julklappstips till mamma

Våra bästa tips samlade på ett ställe

Upptäck våra handplockade julklappstips till mamma och skapa stunder av överraskning och glädje. Låt årets jul vara fylld av glädje och värme för mamma.

din gåva - presentkort - julklappstips till mamma

Vår populäraste julklapp

Ge mamma en välförtjänt julklapp med vår valfria 50-minuters behandling och spaupplevelse. Skäm bort henne med två timmar av ren avkoppling och värme. Ge mamma det hon förtjänar denna jul!

  • 50 min valfri behandling & spa
  • Giltigt i 12 mån
  • Gäller på alla tre oaser
presentkort online julklappstips till mamma

Köp presentkort online

När du gör ditt köp online får du ett digitalt värdebevis skickat till din epost. Du kan dessutom välja att skriva ut ett av våra gåvobrev för att göra presentkortet till en vacker gåva. Du kan även välja på att skicka online till mottagaren med personlig hälsning.

Se gåvobrev

Köp presentkort i butik

Köper du presentkort i någon av våra tre spabutiker så får du ett vackert paket på köpet. I våra spabutiker hittar du fler gåvor till nära och kära. Vilket Hagabad är närmast dig?

Se adress & öppettider

Ge en värmande upplevelse

Ge mamma en minnesvärd julklapp med en avkopplande spadag. Låt henne njuta av våra lugnande oaser.  Sjunk ner i varma, härliga pooler. Stanna till en stund i sköna loungestolar. Njut av upplevelseduschar, bastubad och sköna relaxytor – den perfekta presenten till en underbar mamma. 

Frukostpaket

MorgonSpa inkl. frukost

Spaspaket

Spadag

Behandlingspaket

Behandling & Spa tillsammans

presentkort - lyx för dig

Vårt lyxigaste presentkort

Unna mamma en stunds välförtjänt lyx med vår valfria 100-minuters behandling och spaupplevelse. Låt henne känna sig extra omhändertagen – en julklapp utöver det vanliga till mamma.

  • 100 min valfri behandling & spa
  • Giltigt i 12 mån
  • Gäller på alla tre oaser

Ett välgörande julklappstips

Ge mamma en gåva av välmående i julklapp genom att köpa ett presentkort i vårt VitalityLab. Ett presentkort som är fyllt med välgörande metoder, valfrihet och en värmande spaupplevelse.

medlemskap-julklappstips-till-mamma

Till mamman som förtjänar det bästa

Ge mamma en oförglömlig överraskning i julklapp – ett medlemskap på Hagabadet. Det är inte bara en investering för det fysiska välbefinnandet utan också en kärleksfull gest som omfamnar hela hennes välmående. Gör julen extra speciell för den fantastiska mamman i ditt liv.

Behandlingstips till mamma

Vi tipsar om våra favoritbehandlingar. Med vårt presentkort ges mamma friheten att själv välja den behandling som passar henne bäst. En underbar julklapp till världens bästa mamma!

Julkklappstips till den blivande mamman

Julklappstips till den blivande mamman

Överraska den gravida i ditt liv med en kärleksfull julklapp – ett uppskattat presentkort för massage, träning eller gravidyoga på någon av våra tre avslappnande oaser. Välj mellan våra exklusiva ”I väntans tider Exklusiv” eller det lyxiga ”I väntans tider Guld”.

Våra unika

Julklappar till henne

Våra unika

Julklappar till honom

Gör din gåva unik

Ska du köpa presentkortet online? Välj att komplettera din gåva med något av våra anpassade gåvobrev. Klicka på hälsningen du önskar och välja att spara ner som pdf. Passar ingen hälsning? Välj då gåvobrevet utan hälsning och skriv själv in det du vill säga.