Julklappstips till henne

Våra bästa tips samlade på ett ställe

Hagabadets exklusiva julklappstips till henne är här. Ge en gåva av ren avkoppling och välbefinnande för att skapa magiska minnen denna jul.

din gåva - presentkort julklappstips till henne

Vår populäraste julklapp

Ge en varm och avkopplande julklapp till henne med vår valfria 50-minuters behandling och spaupplevelse. Skäm bort henne med två timmar av ren avkoppling. Här blir du garanterat hennes favorit!

  • 50 min valfri behandling & spa
  • Giltigt i 12 mån
  • Gäller på alla tre oaser
gåvobrev presentkort

Köp presentkort online

När du gör ditt köp online får du ett digitalt värdebevis skickat till din epost. Du kan dessutom välja att skriva ut ett av våra gåvobrev för att göra presentkortet till en vacker gåva. Du kan även välja på att skicka online till mottagaren med personlig hälsning.

Se gåvobrev

Köp presentkort i butik

Köper du presentkort i någon av våra tre spabutiker så får du ett vackert paket på köpet. I våra spabutiker hittar du fler gåvor till nära och kära. Vilket Hagabad är närmast dig?

Se adress & öppettider

Ge en minnesvärd dag

Ge henne en minnesvärd julklapp med en avkopplande spadag. Låt henne njuta av våra lugnande oaser.  Sjunk ner i varma, härliga pooler. Stanna till en stund i sköna loungestolar. Njut av upplevelseduschar, bastubad och sköna relaxytor. 

Frukostpaket

MorgonSpa inkl. frukost

Spaspaket

Spadag

Behandlingspaket

Spadag tillsammans

presentkort - lyx för dig - julklappstips till henne

Vårt lyxigaste presentkort

Unna henne en stunds välförtjänt lyx med vår valfria 100-minuters behandling och spaupplevelse. Låt henne känna sig extra omhändertagen – en julklapp utöver det vanliga för den speciella henne i ditt liv.

  • 100 min valfri behandling & spa
  • Giltigt i 12 mån
  • Gäller på alla tre oaser

Välgörande julklapp

Överraska med en julklapp som går bortom det vanliga – ge henne en dos välbefinnande genom med ett presentkort i VitalityLab. Här väntar en harmonisk mix av välgörande metoder, valfrihet och en omslutande spaupplevelse.

Behandlingstips till henne

Ge en julklapp med wow-faktor! Vi tipsar om våra favoritbehandlingar till henne. Ge henne friheten att välja själv med vårt presentkort som är fyllt med möjligheter.

Våra unika

Julklappar till mamma

Våra unika

Julklappar till honom

Våra unika

Julklappar till pappa

Gör din gåva unik

Ska du köpa presentkortet online? Välj att komplettera din gåva med något av våra anpassade gåvobrev. Klicka på hälsningen du önskar och välja att spara ner som pdf. Passar ingen hälsning? Välj då gåvobrevet utan hälsning och skriv själv in det du vill säga.