PURE VITALITY

1 000 kr

Vem är mottagare?
Mig
Present
Boost för välbefinnandet
Giltigt i 12 mån
Spa & kryo eller rödljus
Beskrivning

Spa & kryo- eller rödljusbehandling.

Ge dig själv eller någon speciell en boost för välbefinnandet med en upplevelse fylld av njutning, vitalitet, avkoppling och ny energi. En helhetsupplevelse på två timmar som startar med behandling i vår studio Vitality Lab i Haga och avslutas med avkopplande stund i vårt spa med tillgång till sköna bad, varma bastubad, meditationsrum, yoga och träning.

Vid besöket ingår även:

  • Badrock & handduk
  • Kaffe & te

 

Specifikation

Presentkortet gäller på Hagabadet Haga och har en giltighetstid på 12 månader.

Mottagaren får välja mellan:

  • Kryo, helkroppsbehandling
  • Rödljus, helkropp, optimerad

Kryoterapi erbjuder en unik och uppfriskande upplevelse för både kropp och sinne i torr nedkyld luft -87ºC. En kick som måste upplevas.
Läs mer >>

Rödljusterapi innebär en kombination mellan rött ljus och infrarött ljus med hälsoeffekter som smärtlindring, ökad fysisk och mental prestation, minskar stress och mer.
Läs mer >>

Leverans och betalning

Köp i butik – Få vackert paket
Köp presentkort i någon av våra 3 spabutiker och få ett vackert paket på köpet. Vilket Hagabad ligger närmast dig? Se plats och öppettid här >>

Köp digitalt värdebevis
Köp presentkortet bekvämt online. Du får ett digitalt värdebevis skickat till din e-post samt möjlighet att skriva ut ett trevligt gåvobrev för att göra det till en vacker present. Se gåvobrev här >>

Skicka som digital gåva
När du gör ditt köp online har du möjligheten att skicka presentkortet direkt till mottagarens mejl med en personlig hälsning. Perfekt när du vill överraska någon en bit bort.

 

Boka