Julklappstips till pappa

Våra bästa tips samlade på ett ställe

Upptäck våra handplockade julklappstips till pappa och skapa stunder av överraskning och glädje. Låt årets jul vara fylld av glädje för pappa.

presentkort - gemenskap julklappstips till pappa

Vårt bästa julklappstips till pappa

Gör julen oförglömlig för pappa med vår exklusiva upplevelse för två. Njut av varsin 50-minuters behandling och spa. Allting blir bättre när man delar upplevelsen tillsammans

  • Två valfria 50 min behandling
  • Giltigt i 12 mån
  • Gäller på alla tre oaser
julklapp-gåvobrev-tips till pappa

Köp presentkort online

När du gör ditt köp online får du ett digitalt värdebevis skickat till din epost. Du kan dessutom välja att skriva ut ett av våra gåvobrev för att göra presentkortet till en vacker gåva. Du kan även välja på att skicka online till mottagaren med personlig hälsning.

Se gåvobrev

Köp presentkort i butik

Köper du presentkort i någon av våra tre spabutiker så får du ett vackert paket på köpet. I våra spabutiker hittar du fler gåvor till nära och kära. Vilket Hagabad är närmast dig?

Se adress & öppettider

Ge en värmande upplevelse

Ge pappa en oförglömlig julklapp med våra exklusiva tips! Låt honom njuta av våra lugnande oaser. Sjunk ner i varma, härliga pooler. Stanna till en stund i sköna loungestolar. Njut av upplevelseduschar, bastubad och sköna relaxytor – den perfekta presenten till en underbar pappa.

Frukostpaket

MorgonSpa inkl. frukost

Spaspaket

Spadag

medlemskap som julklappstips till pappa

Till pappan som förtjänar det bästa

Överraska pappa med något utöver det vanliga i jul – ett medlemskap på Hagabadet. En investering som sträcker sig bortom det fysiska och berör hela välmåendet. Kanske vill dela och njuta av ett medlemskap tillsammans på Hagabadet?

Hagabadets egna

Utforska våra exklusiva Hagabadet-produkter, som finns att köpa i våra tre spashopar. Perfekta som julklapp till honom eller som en rolig överraskning i julklappsspelet!

Visar 4 av 10
Aroma Cupping Basturitual Maxi byMYRBERG, innhåller Holistic Body…
450 kr
Aroma Cupping Basturitual Medel byMYRBERG, innehåller Holistic Body…
380 kr
Aroma Cupping Basturitual Mini byMYRBERG, innehåller en Holistic…
230 kr
Handgjord hårdtvål tillverkad i Göteborg med doft av…
200 kr
Julklappstips till pappa kryobehandling

Vårt kallaste julklappstips

Ge pappa en oförglömlig två timmars upplevelse med kryoterapi, där ni båda utforskar den uppfriskande kylan. Efteråt väntar en avkopplande stund i spa, där ni har tillgång till sköna bad, varma bastubad, meditationsrum, yoga och träning. En perfekt present för den nyfikna pappan som förtjänar något unikt och avkopplande i jul.

  • Kryoterapi för två
  • Giltigt i 12 mån
  • Spa ingår

Ett välgörande julklappstips

Överraska den nyfikne pappan med våra välmående julklappstips! Skapa minnen för livet genom att ge honom ett presentkort till vårt VitalityLab. Våra julklappstips för pappa inkluderar en mix av avslappnande metoder, valfrihet och en uppfriskande spaupplevelse. Gör julen minnesvärd med en gåva som ger honom välbefinnande och njutning

hälsotester i julklapp

Julklappstips till den aktiva pappan

Ge din sportiga pappa en hälsoboost i jul! Ge honom ett hälsotest och hjälp honom optimera träningen för maximalt välmående. Köp vårt presentkort ”valfritt belopp” och boka sedan in ett test.

Läs mer om hälsotest här

Behandlingstips till pappa

Vi tipsar om våra favoritbehandlingar till pappa i julklapp. Med vårt presentkort får pappa friheten att välja själv vilken behandling som han önskar. En perfekt julklapp till världens bästa pappa!

Våra unika

Julklappar till mamma

Våra unika

Julklappar till honom

Våra unika

Julklappar till henne

Gör din gåva unik

Ska du köpa presentkortet online? Välj att komplettera din gåva med något av våra anpassade gåvobrev. Klicka på hälsningen du önskar och välja att spara ner som pdf. Passar ingen hälsning? Välj då gåvobrevet utan hälsning och skriv själv in det du vill säga.