Julklappstips till honom

Våra bästa tips samlade på ett ställe

Upptäck våra handplockade julklappstips och skapa stunder av överraskning och glädje. Låt årets jul vara fylld av överraskningar för honom.

din gåva - presentkort

Vår populäraste julklapp

Här kommer vårt populäraste julklappstips till honom. Ge en varm och avkopplande julklapp med vår valfria 50-minuters behandling och spaupplevelse. Skäm bort honom med två timmar av ren avkoppling. Här blir du garanterat en favorit!

  • 50 min valfri behandling
  • Spa
  • Giltigt i 12 mån
  • Gäller på alla tre oaser
Presentkort-online

Köp presentkort online

När du gör ditt köp online får du ett digitalt värdebevis skickat till din epost. Du kan dessutom välja att skriva ut ett av våra gåvobrev för att göra presentkortet till en vacker gåva. Du kan även välja på att skicka online till mottagaren med personlig hälsning.

Se gåvobrev

Köp presentkort i butik

Köper du presentkort i någon av våra tre spabutiker så får du ett vackert paket på köpet. I våra spabutiker hittar du fler gåvor till nära och kära. Vilket Hagabad är närmast dig?

Se adress & öppettider

Ett värmande julklappstips till honom

Överraska med en oförglömlig julklapp – en avkopplande spadag. Låt honom njuta av våra lugnande oaser. Sjunk ner i varma, härliga pooler. Stanna till en stund i sköna loungestolar. Njut av upplevelseduschar, bastubad och sköna relaxytor.

Frukostpaket

MorgonSpa inkl. frukost

Spapaket

Spadag

presentkort - gemenskap julklappstips till honom

Julens bästa gåva till honom

Gör julen oförglömlig för honom med vår exklusiva upplevelse för två. Njut av varsin 50-minuters behandling och spa. Allting blir bättre när man delar upplevelsen tillsammans

  • Två valfria 50 min behandling
  • Giltigt i 12 mån
  • Gäller på alla tre oaser

Hagabadets egna

Utforska våra exklusiva Hagabadet-produkter, som finns att köpa i våra tre spashopar. Perfekta som julklapp till honom eller som en rolig överraskning i julklappsspelet!

Visar 4 av 7
Handgjord hårdtvål tillverkad i Göteborg med doft av…
200 kr
Limited Edition handduk designad av Fine Little Day…
350 kr
Favorit
Fuktgivande och mjukgörande hand- och duschtvål med lugnande…
200 kr
Ta med känslan hem med Hagabadets lyxiga morgonrock…
1000 kr

Vårt kyligaste julklappstips till honom

Ge pappa en oförglömlig två timmars upplevelse med kryoterapi, där ni båda utforskar den uppfriskande kylan. Efteråt väntar en avkopplande stund i spa, där ni har tillgång till sköna bad, varma bastubad, meditationsrum, yoga och träning. En perfekt present för den nyfikna pappan som förtjänar något unikt och avkopplande i jul.

  • Kryoterapi för två
  • Giltigt i 12 mån
  • Spa ingår

Ett välgörande julklappstips

Överraska med en julklapp som går bortom det vanliga – ge honom en dos välbefinnande genom med ett presentkort i VitalityLab. Här väntar en harmonisk mix av välgörande metoder, valfrihet och en omslutande spaupplevelse.

Julklappstips till den aktiva

Ge din sportiga en hälsoboost i jul! Ge ett hälsotest och hjälp honom optimera träningen för maximalt välmående. Köp vårt presentkort ”valfritt belopp” och boka sedan in ett test.

Läs mer om hälsotest här

Behandlingstips till honom

Vi tipsar om våra favoritbehandlingar till honom. Ge honom friheten att välja själv med vårt presentkort som är fyllt med möjligheter.

Våra unika

Julklappar till mamma

Våra unika

Julklappar till pappa

Våra unika

Julklappar till henne

Gör din gåva unik

Ska du köpa presentkortet online? Välj att komplettera din gåva med något av våra anpassade gåvobrev. Klicka på hälsningen du önskar och välja att spara ner som pdf. Passar ingen hälsning? Välj då gåvobrevet utan hälsning och skriv själv in det du vill säga.