Boosta din hud med LED-mask

ERBJUDS PÅ: ALLA HAGABADETS OASER

Ge din hud den kärlek den förtjänar med vår avancerade LED-mask. Ljusterapi med LED-masker har blivit alltmer populära i skönhetsvärlden på senare tid, och det är inte svårt att förstå varför. Den senaste teknologin används för att ge din hud en djupgående och skonsam behandling. Våra LED-masker för ansikte och dekolletage erbjuder 6 sorters ljus med olika effekter, vilket till exempel kan hjälpa till att reducera fina linjer, minska rodnad och inflammation, samt stimulerar cellerna och ökar produktionen av kollagen.

Fördelar med LED-maskens 6 ljus

  • Rött – Stimulerar kollagenproduktionen, reducerar fina linjer & krymper porer
  • Blått – Förebygger akne, minskar inflammation & irritation
  • Grönt – Minskar fina linjer, ger näring och påskyndar läkning av sår
  • Lila– Ökar blodcirkulationen och främjar hudvävnadsaktivering
  • Cyan – Främjar syntesen av protein och kollagen, aktiverar huden
  • Gult – Ökar blodcirkulationen, främjar hudvävnadsaktivering och förbättrar fet hud och akne

Så tar du del av LED-mask på Hagabadet

Massage & behandling När du bokar ansiktsbehandling eller Harmonymassage ingår användning av LED-mask i behandlingen. Boka behandling här >>

Spabesök När du besöker oss för ett spabesök på Hagabadet Älvstranden eller Drottningtorget kan du hyra LED-mask under ditt besök via receptionen (30 minuter för 100 kr).  Boka spa här >>

Medlemskap Med ett medlemskap på Hagabadet Älvstranden och Drottningtorget ingår just nu användning av LED-mask (30 minuter – värde 100 kr/tillfälle). Bokas i receptionen. Bli medlem här >>

Exklusiv LED-mask behandling med massage

Upplev vår unika behandling med fokus på rött ljus och IR-värme med omsorg från topp till tå. Behandlingen utförs på madrass med infraröd värme och rött ljus.

En avkopplande behandling från topp till tå som ger en extra boost från rött ljus och IR från både madrass och LED-mask för ansiktet.

Behandlingen avslutas med en avkopplande massage av ansikte, hårbotten, dekolletage och nacke/axlar.

Boka behandling

Hur fungerar ljusterapi med LED-mask?

Maskerna ger en form av ljusbehandling som nyttjar ljus med olika våglängder för att förbättra hudens hälsa och utseende. De olika våglängderna absorberas av hudens olika lager och strukturer vilket i sin tur ger olika hälsosamma effekter. Till exempel kan rött ljus tränga djupare in i huden än blått ljus, vilket gör det mer effektivt för att stimulera produktionen av kollagen och elastin i de djupare skikten av huden. Blått ljus absorberas i sin tur främst av de övre skikten av huden, vilket gör det mer effektivt för att bekämpa acne och inflammation i huden.

Så, genom att använda olika våglängder av ljus kan LED-ljusterapi masker rikta in sig på olika hudproblem och stimulera huden på olika sätt. Det är helt enkelt ett skonsamt och lätt sätt att förbättra hudens hälsa och lyster.