2022-10-28 / Nyhet

Vi välkomnar Yoga Games till Hagabadet Drottningtorget

Yoga Games

Yoga Games återvänder till Göteborg 12-14 april och bygger vidare på förra årets succé i våra lokaler på Hagabadet Drottningtorget. Det kommer att erbjudas flera klasser i studios på Hagabadet Drottningtorget.

I oktober fick Hagabadet Drottningtorget ta emot utmärkelsen Luxury Yoga Experience – Continent Winner i internationella World Luxury Spa Awards 2022.

– Vi är så stolta över den här utmärkelsen och ser så framemot att öppna upp och visa Hagabadet Drottningtorget för fler och det känns fint att få göra detta i samarbetet med Yoga Games, säger Lena Pernervik, Platschef på Hagabadet Drottningtorget.

Premium yogaupplevelse 7 dagar i veckan

Mija Griborn är ansvarig för Hagabadets Yogautbud och har under de senaste åren vidareutvecklat och förädlat flera nya koncept, bland annat klasser inom AromaYoga och Soundhealing som lanserades under 2022.

– Jag och alla yogalärare jobbar ständigt tillsammans för att ge den bästa yogaupplevelsen på alla våra tre klubbar! Och jag tycker verkligen att vi ger en 100% premium yogaupplevelse varje dag, 7 dagar i veckan, säger Mija Griborn.

Magisk yogamiljö – för återhämtning

Hagabadet Drottningtorget öppnades 2018 och då skapades en magisk yogamiljö från grunden. En rumstempererad yogasal med oljat ekgolv med värme och en varm studio med infravärme och exklusivt yogagolv. Båda salarna har situationsbelysning i chakrafärger och högkvalitativ ljudanläggning och dolda bosehögtalare. I salarna finns gongs och yogagungor för klasser i flying yoga.

Hagabadet Drottningtorget är även en lugn spaoas mitt i city med varma bad, olika bastur, IR och vattenupplevelser samt erbjuder ett stort utbud av återhämtande behandlingar och massage.

– Yoga Games är ett fantastiskt event, som uppskattas såväl av våra yogalärare som medlemmar. En magisk helg för alla som vill uppleva yoga tillsammans. Det ska bli fint att få välkomna fler till våra fina yogastudios på Hagabadet Drottningtorget under den här helgen, avslutar Mija.

Använd vår kod hagabadet för att få 20% rabatt på biljettpriset

Fler artiklar

/

Ewa når sina mål efter 10 veckor i Purechange

Omgång 44 av Purechange har just avslutats, bland deltagarna hittar vi Ewa, en trogen Hagabadetmedlem sedan många år tillbaka.

/

4 knipövningar för stark bäckenbotten

Det kan ta tid att träna upp sin bäckenbottenmuskulatur. Här listar vi 4 övningar för att bygga upp en starkare bäckenbotten.

/

Hagabadet vinner internationell spa-tävling

Hagabadet Haga tar stolt emot två prestigefyllda utmärkelser vid årets World Luxury spa Awards-gala 2023.

Läs fler artiklar Till aktuellt