2023-09-17 / Guide / Inspiration

Unika tips på Fars dag presenter 2023

Söndagen den 12:e november är det dags att fira alla pappor lite extra. Det kan dock vara svårt att hitta den perfekta presenten – därför har vi tagit fram unika tips som vi tror kommer göra papporna extra glada på fars dag! Hitta den perfekta presenten bland våra tips.

1. Exklusivt presentkort på spa & valfri behandling

JUST NU! Gåva på köpet

Ge bort en helhetsupplevelse till din far. Vi har paketerat det bästa i ett enda presentkort – Njut av PureRelax i vårt spa och därefter 50 min valfri behandling.

Välj mellan:

  • Valfri massage, 50 min
  • Valfri ansiktsbehandling, 50 min
  • Valfri spakur, 50 min
Till presentkortserbjudande

2. Spadag 12/11

Boka en härlig spadag på någon av våra klubbar under fars dag. I vårt spa kan du sjunka ned i varma bad och härliga pooler, njuta av upplevelseduschar och varma bastus samt vila i sköna relaxytor.

Boka spadag

3. Presentkort Pure Vitality för pappan som gillar en inre kick

Ge bort ett litet paket, men som är fyllt med njutning, vitalitet, avkoppling och ny energi! Ge pappa en helhetsupplevelse på två timmar som startar med behandling i vår studio Vitality Lab i Haga och avslutas med avkopplande stund i vårt spa.

Till presentkortet

4. Avkopplande massage eller behandling

Unna din far en avopplande massage eller behandling under fars dag när du bokar spadag på någon av våra tre oaser. Perfekt för den som behöver komma ned i varv, mjuka upp kroppen eller bara ha en avkopplande stund.

Några populära behandlingar:

Till alla behandlingar

5. Uppfriskande boost för två personer

Överraska på fars dag med en uppfriskande boost tillsammans. Ge bort en helhetsupplevelse på två timmar som startar med kryo för två i studio Vitality Lab i Haga och avslutas med avkopplande stund i vårt spa med tillgång till sköna bad, varma bastubad, meditationsrum, yoga och träning.

Till presentkortet

6. Hagabadets schampo och tvål

Ta med en del av Hagabadet hem, en garanterat uppskattad gåva. Våra egna signaturprodukter som är skonsamt framtagna med kärlek i Göteborg, hårvård och kroppsvård som passar för alla.

  • Korta transporter, produceras i Högsbo
  • Utvecklad och förpackad i Göteborg
  • Inga sulfater, silikoner och microplast
  • Helt veganska, inte testad på djur
  • Dofterna kommer från 100% rena eteriska oljor med hög kvalité
Läs mer om produkterna

Här hittar du våra oaser

Fler artiklar

/
Inspiration

Sarah: ”Nu kan jag slappna av”

Sarah har tagit en kur med sex Emsella®-behandlningar på Hagabadet Hagas VitalityLab. Redan efter andra Emsella-behandlingen fick jag bättre kontakt med bäckenbottenmuskulaturen, längre upp och djupare in. Detta gjorde i sin…

/
Guide, Inspiration

7 tips på Mors dag presenter 2024

Den 26 maj firar vi mors dag. Skäm bort mamma eller den blivande mamman med en avkopplande stund på Hagabadet.

/
Inspiration

Jag älskar kyla och kryo gör mig både pigg och lugn

Mikael började med en ny veckorutin på Hagabadet. Kryobehandling är bara en del av hans investering i sitt eget vardagsvälmående. Sedan Hagabadet öppnade VitalityLab i november 2023 har han redan…

Läs fler artiklar Till aktuellt