2021-02-22 / Nyhet

Både före och efter förlossning

före och efter förlossning

Allt fler gravida kvinnor söker sig till Hagabadet och vårt skräddarsydda utbud för den gravida kvinnan. Under pandemin har oron ökat och som en konsekvens att samhällets vanliga mötesplatser stänger ner märker vi vikten av att ge gravida kvinnor en plats att mötas på i små grupper på plats eller online.

En period med balans och både nytta och njutning

Att vara gravid är en tid då man ska tar extra hand om sig med både anpassad träning samt få möjlighet att fokusera på den så viktiga avkopplingen och vilan.

Därför vill vi att fler ska kunna må gott genom sin graviditet och utökar med allt fler grupper.

På alla Hagabadets klubbar erbjuder vi ett varierat utbud av gravidanpassade aktiviteter och upplevelser. Antingen enskilt eller i mindre grupper, på plats eller livestreamat.

Vi har vattengympa, vattenyoga och gravidyoga och gravidyoga relax. Vi erbjuder även särskilt utformade behandlingar med en fantastisk gravidkudde som gör det bekvämt på behandlingsbänken.

Gravid – vårt utbud finns också online

Under 2020 fick vi lära oss mer om att erbjuda vårt utbud online. Vi sänder workshops med vår barnmorska Elisabeth Frisk, vi sänder gravidyoga Live Online två gånger varje vecka för att vara ett stöd fram till förlossning och en hel del olika typer av workshops.

NYHET! Efter förlossning

Nytt för 2021 är att vi nu tar oss an vad som händer efter graviditet. Hur man sakta men säkert stärker sig från grunden igen.

Vi fokuserar på långsiktigt stärkande och inte en quick fix för att komma i samma jeans.

Natalie Karlsson är en av våra erfarna personliga tränare. Hon har stärkt både unga och äldre, kvinnor och män.

Natalie är lic. personlig tränare med fördjupning till medicinsk tränare, Cert Senior Trainer samt sedan 2020 även Certifierad ”Stark genom klimakteriet”.

Under vintern 2020-2021 har Natalie fördjupat sig ytterligare och erhållit Certifieringen MammaMagetränare. Utbildningen fokuserar på kvinnors hälsa under graviditeten och efter förlossningen. Vad händer och hur påverkar det möjligheten till rörelse och träning.

Vi tycker det är en ära att få vara delaktig i så många kvinnor graviditeter och nu också kunna följa upp efter förlossning.

Tack till:

Maternity Health by Mamma Mage

Fler ariklar

/

4 knipövningar för stark bäckenbotten

Det kan ta tid att träna upp sin bäckenbottenmuskulatur. Här listar vi 4 övningar för att bygga upp en starkare bäckenbotten.

/

Hagabadet vinner internationell spa-tävling

Hagabadet Haga tar stolt emot två prestigefyllda utmärkelser vid årets World Luxury spa Awards-gala 2023.

/

Våra 5 bästa julklappstips

Här är julklapparna du hinner köpa och få hem innan julafton. Vi har samlat våra 5 julklappstips som passar till nära och kära.

Läs fler artiklar Till aktuellt