2021-02-27 / Nyhet

Äntligen! Livsstilsklubben är klar

Älvstranden spa

Till slut kan vi säga – ”Äntligen”. Den renovering som nu är genomförd på Hagabadet Älvstranden på Hisingen har haft två vågor Covid emot sig men nu till slut är vi klara. Vi vågar investera och vi siktar på att vara snygga, sköna och jäkligt bra när vi är ur denna pandemi, säger Helene Johansson, Wow Experience manager. 

Totalt har vi under två år genomfört fyra steg av uppfräschning. Har du inte besökt oss på ett tag så är du välkommen igen och se hur vi har det nu. Vi är helt förändrade, ler platschef Jessica Larning.

Livsstilsklubb, ett stenkast från bryggan

Sedan 2015 driver Hagabadet en personlig och mysig klubb invid vattnet i Sannegårdshamnen. Drömmer du om ett liv i bättre balans, med mer avkoppling och återhämtning? Då är vår livsstilsklubb Hagabadet Älvstranden perfekt för dig.

Här på Skandinaviens Riviera har vi skapat Hagabadet Älvstranden, en rofylld oas där du enkelt kan göra en ”ctrl alt delete”. Med ett utbud av yoga, gruppträning, flera bastubad, pooler, avkoppling och massage- och ansiktsbehandlingar förnyar man sin energi här.  Vi har även ett utbud av individuell coachning med personlig träning, rehab, stress- och hälsocoach samt fördjupande stresskurser som kan hjälpa dig på djupet.

Allt är inte helt som vanligt men trots myndigheternas restriktioner klarar vi att ge trygg antistress till gästerna.

Vi ser att behoven av platser där man tar hand om sin hälsa, inte bara utifrån träning, utan framförallt att man tar hand om sin stress, efterfrågas av allt fler. Behoven har ökat markant under denna pandemi, säger platschef Jessica Larning.

Varför vänta till nästa semester eller till helgen eller pensionen för att ha det gott. Uppgradera livet här och nu istället. Hos kan man både vara medlem och komma enstaka gång.

W8 Hotel Design Group har hjälp oss att bli ännu mera ”VI”.

Fler artiklar

/
Inspiration

Allt för ett boostat lymfsystem

Hur tar du hand om ditt lymfsystem? Det är inte bara en kroppsfunktion utan även en avgörande del av vårt immunförsvar. För att fungera optimalt kräver det omsorg och uppmärksamhet….

/
Inspiration

Vagga dig till välmående

Har du upplevt våra vaggande fåtöljer eller gungor ännu? Inte bara är det skönt och avslappnande, det främjar också välmåendet. Vi har sammanställt några tips om varför dessa gungor är…

/
Inspiration

För din hjärt & kärlhälsa

Vi har samlat 6 enkla tips för att hålla din hjärt- och kärlhälsa i toppform.

Läs fler artiklar Till aktuellt