Individuell coachning

Din resa, din coachning, din framgång

Extra stöd när du behöver extra hjälp

Det finns ett glapp mellan sjukvård och friskvård. Sjukvårdens ansvar tar slut långt innan du som enskild individ fått tillräckligt med styrka, energi och kunskap för att själv fortsätta med egen rehab för att må så bra som möjligt.

På samma sätt finns ett glapp innan det gått så långt att man blir ett fall för sjukvården. Man är inte frisk men heller inte tillräckligt sjuk eller skadad. Frånvaro av sjukdom men ändå inte sprudlande energirik.

Hagabadet har en hälsokompetens som är helt unik – allt under ett tak och i en frisk och härlig miljö.

Från svag till stark

Tidigt påbörjad och rätt anpassad träning efter en skada, sjukdom eller operation förkortar rehabiliteringstiden och minskar risk för sekundära besvär. Eller en insats innan ”skavet” i kroppen går över i skada fysiskt eller psykiskt.

Alla våra experter samarbetar för att du ska få så bra resultat som möjligt.

Coachning till ett vitalt liv i balans

Det finns mängder med olika anledningar eller orsaker för att anlita en coach. Någon är redan en av världens bästa. Någon är skadad. Någon kommer aldrig igång.

  • När du behöver uppbyggande träning efter skada eller operation
  • När du behöver göra skillnad i din livsstil
  • När det inte handlar om utseende och lust utan när det kanske t.o.m betyder skillnad mellan liv och död
Jessica Larning - individuell coachning

Livsstilscoach

Livet består av en mängd pusselbitar. Det är inte allt för sällan några pusselbitar skaver och passar lite dåligt.

Har du en upplevd känsla av utmattning & obalans? Känner du dig sliten? Kanske har du smärta, övervikt eller sömnproblem? Har du svårt att få ordning på tankar och vanor.

Har du en längtan om att förändra något i ditt liv? Kanske har du svårt att hitta balansen i vardagen? Har du svårt att få till en positiv och livskraftig livsstil som ger energi?

Ditt liv består av många delar och varje del behöver få utrymme för att du ska må bra. Behöver du hjälp att pussla ihop ditt pussel?

Boka rådgivning
Mehrnaz Hashemi - individuell coachning

Medicinsk massage

Medicinsk Massageterapi är vårdande och hälsobefrämjande och inriktar sig på att återfå och upprätthålla god fysisk funktion i samband med rörelse, aktivitet, hållning och hälsa. För att hitta tillbaka till en bra funktion behövs kontinuitet, uthållighet och helhetssyn.

Du och din massageterapeut går tillsammans mer på djupet och lägger upp en behandlingsplan och egenvårdsplan. På plats hos oss har vi flera metoder som du kan använda i det egenvårdsprogram ni kommer överens om.

Du och din terapeut jobbar ihop med ett gemensamt mål.

Tillsammans lägger ni upp en långsiktig plan för hur ni tillsammans ska komma framåt med din problematik. 3, 5 eller 10 tillfällen. Då vi jobbar med ett helhetsperspektiv kommer du förmodligen få rekommendationer kring träning, kroppshållning, andning, ergonomi, avspänningsövningar, stretch och egenvård som ska samverka med kroppsbehandlingen.

Förutom yoga och träningsprogram har vi flera verktyg till vår hjälp som tex IR-bastu, rött ljus, bastubad, gungstol och varma bad för att få igång kroppens egen läkning.

Boka rådgivning
Susanne Wieck - individuell coachning

Hudvård kropp & ansikte

Inre och yttre välmående går hand i hand. Och det syns och märks. Huden är kroppens största organ med flera funktioner. Det är självklart för oss att kropps- och hudvård ingår i ett livsstilspussel. En medveten kropps- och hudvård påverkar dessutom din inre biokemi.

Boka rådgivning
Sandra Adrian - individuell coachning

Yoga balansering

Yoga har stora positiva effekter på både ditt fysiska och mentala välmående. Med individuell coachande yoga kan du fördjupa effekten på flera nivåer. Hitta fysiska obalanser och öka kroppskännedom, komma åt och hantera stressreaktioner och vara en pusselbit för att skapa energi och välmående.

Kanske behöver du en egen rutin och program som passar när man är på resande fot eller behöver du komma vidare vid skada och svaghet.

Vi bygger styrka, förbättrar koncentrationen samt släpper blockeringar genom olika positioner, andnings- och avslappningsövningar.

Boka rådgivning
personlig träning

Personlig träning

Det finns mängder med olika anledningar eller orsaker för att anlita en expert. Någon är redan en av världens bästa. Någon är skadad. Någon kommer aldrig igång. Genom att anlita en expert inom personlig träning får du skräddarsydda träningsprogram och individuell vägledning för att nå dina mål. En personlig tränare fungerar som din motivator och stöttning, hjälper dig att övervinna hinder och maximerar din potential.

Till personlig träning
kostrådgivning

Kostrådgivning

Saknar du kunskap och fastnar i gamla mönster? Hitta din hållbara balanserade matstil med kostrådgivning!

Genom kostrådgivning får du inte enbart professionella råd om mat och vikt utan även hur kosten påverkar både din fysiska och psykiska hälsa. Råden skräddarsyr efter dina behov, livsstil och mål.

Läs mer här
hälsocoach
2 möten ingår i medlemskap

Hälsocoach

Som ny medlem på Hagabadet har du möjligheter att träffa Hagabadets hälsocoacher. Dessa möten erbjuder en holistisk syn på att göra positiva förändringar i ditt liv, inklusive träning och hälsa. Hälsocoacherna är experter på att hjälpa dig hitta nya perspektiv och metoder för att förbättra din livsstil. Behöver du ytterligare stöd i din Hagabadetresa, boka en träff med våra hälsocoacher.

Läs mer om våra hälsocoacher

Fyll i för rådgivning

Ett första rådgivningssamtal är kostnadsfritt.

*” anger obligatoriska fält

Samtycke*