Välkommen till en göteborgsk ikon

 

Hagabadet är ett anrikt spa i Göteborg. Redan då Hagabadet slog upp portarna 1876 var det med syftet att hålla göteborgarna friska och sunda. Tack vare välgörande bad förbättrades folkhälsan, vilket ökade intresset för olika kurer som gör underverk för välmåendet.

 

Exklusiv badrock på köpet

Bli klar med dina viktigaste julklappar i god tid. Ge bort en underbar spavistelse varav 50 min massage för 1199 kr - få en lyxig badrock (värde 999 kr) på köpet*. Erbjudandet gäller vid köp i butik (ej online), t.o.m. Lucia 13/12.

LÄS MER

Nytta och njutning

Vi vet att kombinationen av nytta och njutning ökar människors livskvalitet. Och vi vet att balans mellan rörelse och vila stärker. Vårt mål är alltid att du som besökare ska känna att du lever ett gott, njutningsfullt liv. Ett liv där du tar hand om dig själv och upplever det vackra i tillvaron.
 

Spa Göteborg

Mängder av fötter har trampat på de gamla stengolven på Södra Allégatan sedan vi öppnade 1876. Nu upptäcker allt fler göteborgare upptäcker det unika med Hagabadet, och på Hagabadet vill vi kunna ge allt fler möjligheten till en perfekt balans mellan nytta och njutning. Nu finns vi på tre platser i stan, våra tre oaser ligger inte mer än 10-20 minuter från varandra. Ångande Hagabadet Drottningtorget, havsnära Hagabadet Älvstranden och anrika Hagabadet Haga. Oavsett vilken oas du väljer att besöka är det din helhetshälsa, och möjligheten till ökad livskvalitet, som står i centrum.
 

Brett utbud av upplevelser

PureSpa™ – vår spaentré
Vi guidar dig och visar hur du gör för att få den kombinationen du behöver. Här sjunker du ner i varma, härliga pooler när det är ruggigt ute. Här njuter du av upplevelseduschar, ångande bastubad och sköna relaxytor både inom- och utomhus. Du kopplar av i din takt.
 
Massage och andra behandlingar
Flera av Hagabadets behandlingar såsom våra karbad och tångbad har anor som sträcker sig över hundra år tillbaka i tiden. Och än idag är det baden, behandlingarna och välbefinnandet som står i centrum hos oss. Hos oss får du alltid en lång totalupplevelse inkl behandling. Med rätt förberedelser blir en behandlings så mycket bättre, därför ingår alltid steg-för-steg-programmet PureRelax i våra behandlingar.
 
Presentkort
Fantastiskt att ge, underbart att få. Ett presentkort – Tre spa i Göteborg.