Välkommen till Orangeriet

Hagabadets trädgårdscafé i Haga

Välkommen till Orangeriet – en plats där smaker och grönska förenas i en inspirerande oas. Här serverar vi frukost, goda smoothies, smörgåsar, med mera. Allt i en atmosfär som andas Hagabadets unika karaktär, omgiven av en frodig grönskande miljö som bjuder in till vila, arbete, att fördjupa dig i en bok eller bara vara.

Som medlem har du 10% på utbudet i Orangeriet.

Ät här eller ta med

Spagäst, medlem, behandlingsgäst eller endast cafégäst? Oavsett vem du är är du alltid välkommen in i vårt Orangeri. Ta plats inne i cafét eller njut av vår härliga uteservering. Om du föredrar att ta med dig maten kan du be om Take Away. Är du gäst i huset vill vi tips om takterrassen! Perfekt för en kaffe i solen.

frukostbuffe orangeriet
Kostnadsfritt för Platinum-medlem

Frukostbuffé | En hälsosam start

Vardagar 7.00-11.00

Vårt frukostutbud är noggrant utformat för att ge dig en hälsosam start på dagen. Vi har något för alla med ett brett utbud av nybakat bröd, färska frukter, yoghurt, müsli, ägg, smoothies och mycket mer.

Mackor - Orangeriet

Ljuvliga luncher & mellanmål

Njut av fräscha luncher med sallader eller matiga grillmackor där kaffe, vatten och sallad igår. Är du sugen på något gott eller behöver ett mellanmål finner du många härliga alternativ. Så som omelett, chiapudding, fikabröd och mer.

Värmande drycker - Orangeriet

Värmande meny

Oavsett om du är en kaffeentusiast eller en teälskare har vi något som passar din smak. Välj mellan klassiska alternativ som cappuccino och kaffe latte, eller upptäck våra specialiteter som dubbel espresso och bulletproof kaffe med MTC-olja.

Läskande drycker - Orangeriet

Läskande drycker

Fyll på med en vitaminboost från våra härliga smoothies, råjuice, aloe vera-dryck eller lyxa till det med ett glas alkoholfritt bubbel.

Tillsätt en extra boost

Välj till MCT olja, kollagen, protein eller bärpulver till din kaffe eller smoothie

Frukostpaket

MorgonSpa inkl. frukost

Frukostpaket

MorgonMassage inkl. frukost

Hagabadet Café Orangeriet Haga
Kaponjärgatan 1 413 01 Göteborg Tel: 031-600 600
Till sidan för Orangeriet