Hagabadet introducerar kryoterapi

7 juli, 2023 |

Nyhet för den hälsointresserade!
 

I höst utökar Hagabadet sin hälsoservice med kyla och vi är glada över att ha fått möjlighet att ta del av Vauks kunnande och erfarenhet kring kryoterapi.

 

Vauks kryokabin får en ny hemvist på Hagabadet Haga. I augusti bygger vi om och optimerar våra ytor kopplade till vår caféverksamhet Orangeriet. I samband med det får vi loss ytterligare ytor som därmed blir nya gästytor dedikerade till nya hälsometoder som öppnar under hösten 2023.

 
Här utvecklar vi en avdelning med fokus på metoder för att optimera hälsoutveckling. Vi kommer erbjuda både kryo och kontrastbehandling med isbad samt effektivt rödljus för helkropp och vibrationsbehandling.

 
Att jobba med hälsan i ett helhetsperspektiv är det som är skillnaden mot att gå till en träningsanläggning och träna. Genom att variera mellan träning, rörlighet, lugn, vila och olika typer av behandling har du möjlighet att stärka dig att bli livsstark.
 
Idag är Longevity ett nytt begrepp som innebär att leva ett så långt vitalt liv som möjligt. Hagabadet har en lång tradition av jobba med detta.
 
Under många år har vår mission varit att erbjuda göteborgarna ett långt gott liv med livskvalitet. Men vi har saknat kylan som en ingrediens. Nu blir vi kompletta, säger Helene Johansson, ägare Hagabadet
 
Hagabadet har i samarbete med företaget Vauk AB tagit kryoterapin från Hovås till Göteborgs City och Hagabadet i Haga.