Just nu 2för1

2024-01-15 / Boka kurser, workshop & event

PureChange

PureChange – 10 veckor livsstilsförändring

Listan på fördelarna med en hälsosam livsstil kan göras lång. Du blir smartare, gladare och får längre liv är bara några exempel. Och din kropp tackar dig. Men trots att man vet att det är bra, är det för de allra flesta en väldigt tuff utmaning att bryta gamla mönster och skapa helt nya vanor.  

Få fokus, motivation och stöd

Under 10 veckor arbetar du i ett team tillsammans med din Personliga tränare för att på kort tid skapa en hälsosam förändring av din fysiologi och din livsstil. Tester sker kontinuerligt både för att motivera dig och för att ha kontroll på vägen mot målet.   I PureChange sätter vi helheten i fokus och tillsammans med din personliga tränare går ni igenom alla variabler som ger dig en hälsosam helhet.  

Förstärk din Purechange resa ytterligare

Som deltagare i Purechange har du även möjlighet att boka tilläggskurser:

  • Gå vår populära Medveten andnings kurs med Hagabadets andningscoach under en 28-dagarskurs.
  • Lägg till mindfulnesskurs med vår erfarna instruktör Sandra Adrian och ge dig själv verktygen för ökat välbefinnande och inre lugn.

 

Återkommande kursstarter

Vi erbjuder kursstarter några gånger om året. Inför varje kursstart kan du som är nyfiken anmäla dig till öppna informationsträffar.  

Vad deltagare säger om PureChange

”Efter PureChange har jag blivit en bättre människa” Jan, deltagare i PureChange.   ”Tack vare all inspiration, kunskap och uppmuntran jag har fått är jag nu 20 kg lättare och mycket starkare.” Lisa, deltagare i PureChange. Till artikeln >>  

Är du osäker och behöver veta mer?

Det finns olika sätt att boka in dig på PureChange. Har du bestämt dig kan du boka in dig direkt genom att klicka på Boka på den här sidan. Du kan även läsa mer om kursen och få en personlig rådgivning om du klicka här.  

Praktisk information

  • Vad: Träna 3 gånger i veckan under 10 veckor med personlig tränare
  • Varför: För att skapa an förbättring av din livsstil

 

Kampanpris t.o.m 15 dec

För medlem: Just nu 27.500   För ej medlem: Just nu 29.900

Kurstillfällen

Oas:  

Hagabadet i Haga

Starttid:  

07:00

Datum:  

15 januari 2024 - 22 mars 2024

Pris:  

29 900 kr

Lediga platser:  

7 st

Tillfällen:  

30 st

Boka