2019-12-17 / Inspiration

”Efter PureChange”

purechange

Läs om vår medlem Lisa Cesarinis fantastiska väg efter Pure Change, och målet mot ett hälsosammare liv.

Tacksamhet

Förra hösten började jag min hälsoresa på Hagabadet och tack vare all inspiration, kunskap och uppmuntran jag har fått är jag nu 20 kg lättare och mycket starkare. Pure Change som jag gick i vintras hjälpte mig att hålla fokus och jobba mot mitt mål, att hitta tillbaka till mitt hälsosamma jag. Precis som många hade jag tappat bort mig under intensiva år med mycket av allt, både familj och jobb.

Ta hjälp och nå framgång

En av Hagabadets fantastiska tränare, Niklas, har funnits med ända från början. Att få hjälp att träna utifrån mina förutsättningar gör att jag kan fokusera på att hitta bra rutiner för träning och mat under resten av veckan. Alla jag möter på Hagabadet och byter ett par ord med stärker och peppar. Det börjar redan när jag kommer in i receptionen och så fortsätter mötena i trappan, på ett pass… Alla ni härliga människor, personal såväl som kunder, ni är så viktiga allihop!

Mot nya mål

Jag är framme vid målet att ställa om till ett hälsosammare liv. Träning och bra mat är numera en självklar del av min vardag. Jag njuter men kan ändå inte låta bli att fundera över nya mål, det är bara så jag är. Jag vill inte bara bli ännu starkare utan också mer rörlig, två bra styrkor att ha i vardagen. Återhämtning vill jag också lära mig mer om, kan yoga vara något för mig? Det är spännande att se vart nya vägar leder. 

Hur vältränad kan man bli trots att man har börjat sent i livet? Det tänker jag ta reda på och ju fler som delar den resan med mig, desto roligare blir det så häng på!

Text och foto: Lisa Cesarinis

Fler artiklar

/
Inspiration

Sarah: ”Nu kan jag slappna av”

Sarah har tagit en kur med sex Emsella®-behandlningar på Hagabadet Hagas VitalityLab. Redan efter andra Emsella-behandlingen fick jag bättre kontakt med bäckenbottenmuskulaturen, längre upp och djupare in. Detta gjorde i sin…

/
Guide, Inspiration

7 tips på Mors dag presenter 2024

Den 26 maj firar vi mors dag. Skäm bort mamma eller den blivande mamman med en avkopplande stund på Hagabadet.

/
Inspiration

Jag älskar kyla och kryo gör mig både pigg och lugn

Mikael började med en ny veckorutin på Hagabadet. Kryobehandling är bara en del av hans investering i sitt eget vardagsvälmående. Sedan Hagabadet öppnade VitalityLab i november 2023 har han redan…

Läs fler artiklar Till aktuellt