2019-12-17 / Inspiration

”Efter PureChange”

purechange

Läs om vår medlem Lisa Cesarinis fantastiska väg efter Pure Change, och målet mot ett hälsosammare liv.

Tacksamhet

Förra hösten började jag min hälsoresa på Hagabadet och tack vare all inspiration, kunskap och uppmuntran jag har fått är jag nu 20 kg lättare och mycket starkare. Pure Change som jag gick i vintras hjälpte mig att hålla fokus och jobba mot mitt mål, att hitta tillbaka till mitt hälsosamma jag. Precis som många hade jag tappat bort mig under intensiva år med mycket av allt, både familj och jobb.

Ta hjälp och nå framgång

En av Hagabadets fantastiska tränare, Niklas, har funnits med ända från början. Att få hjälp att träna utifrån mina förutsättningar gör att jag kan fokusera på att hitta bra rutiner för träning och mat under resten av veckan. Alla jag möter på Hagabadet och byter ett par ord med stärker och peppar. Det börjar redan när jag kommer in i receptionen och så fortsätter mötena i trappan, på ett pass… Alla ni härliga människor, personal såväl som kunder, ni är så viktiga allihop!

Mot nya mål

Jag är framme vid målet att ställa om till ett hälsosammare liv. Träning och bra mat är numera en självklar del av min vardag. Jag njuter men kan ändå inte låta bli att fundera över nya mål, det är bara så jag är. Jag vill inte bara bli ännu starkare utan också mer rörlig, två bra styrkor att ha i vardagen. Återhämtning vill jag också lära mig mer om, kan yoga vara något för mig? Det är spännande att se vart nya vägar leder. 

Hur vältränad kan man bli trots att man har börjat sent i livet? Det tänker jag ta reda på och ju fler som delar den resan med mig, desto roligare blir det så häng på!

Text och foto: Lisa Cesarinis

Fler artiklar

/

4 knipövningar för stark bäckenbotten

Det kan ta tid att träna upp sin bäckenbottenmuskulatur. Här listar vi 4 övningar för att bygga upp en starkare bäckenbotten.

/

Hagabadet vinner internationell spa-tävling

Hagabadet Haga tar stolt emot två prestigefyllda utmärkelser vid årets World Luxury spa Awards-gala 2023.

/

Våra 5 bästa julklappstips

Här är julklapparna du hinner köpa och få hem innan julafton. Vi har samlat våra 5 julklappstips som passar till nära och kära.

Läs fler artiklar Till aktuellt