Våra 5 bästa julklappstips

Här är julklapparna du hinner köpa och få hem innan julafton. Ibland kan det vara svårt att veta vad man ska köpa till sina nära och kära därför har vi samlat våra 5 favoriter att ge till någon du tycker om eller varför inte till dig själv. Att investera i någons eller i sin egen hälsa är en svårslagen julklapp därför har vi valt ut de klappar som vi anser ger lite extra för välmåendet även långsiktigt.
 
Se vårt aktuella julklappserbjudande här

 

1.Lyx för dig – Extra lång behandling

Lyx för dig är en exklusiv upplevelse med extra lång behandling. Börjar med avslappnande PureRelax och fortsätter med 100 min. behandling. Ett glas bubbel ingår, samt tillgång till spa med bad, bastubad, meditationsrum, yoga och träning.

>>Till presentkortet


2.Medlemskap – Uppgradera din vardag

Hur vill du leva ditt liv? Vi tror på att leva livet fullt ut. Varje dag. Det omfattar både den fysiska och den psykiska hälsan. Vi underlättar för dig att nå en ny nivå när du satsar för möjligheten att leva ditt liv utan begränsningar.

En perfekt julklapp till dig själv för det nya året. Eller till dig och en partner för att uppgradera er vardag ihop.
 
>>Till medlemskap


3. Ge värme i julklapp

På Hagabadet Älvstranden finns den populära och moderna infraröda bastun. Ge någon du tycker om värme i julklapp. Ett klippkort på infraröd bastu som är fullt med avkoppling och njutning.
 

>>Till IR-klipp


4. Nystart för ett hälsosammare liv

Har du någon nära som behöver komma i gång med träningen? Med vårt presentkort Nystart får mottagaren en kickstart till träningen med ett hälsotest och 45 minuters träning med personlig tränare.

Efter träningen får mottagaren även tillgång till en härlig stund på spa med varma bad, relax och heta bastubad.

>>Till presentkort


5. PureChange – Livsstilsföränding

Träna och coachas av PT under 10 veckor för en snabb hälsosam förändring av din fysik och livsstil. Nästa tillfälle är 16 januari.

”PureChange gav mig möjligheten att ladda ur och ladda om, ta bort oro och negativa tankar, och ge mig energi och ork för att fortsätta stötta genom en livskris” – Ulrica, vinnare PureChange omgång 41
 

>>Läs mer om PureChange


Här hittar du våra anläggningar och parkering


*Vi erbjuder alkoholfritt bubbel på Hagabadet Haga och Drottningtorget. På Hagabadet Älvstranden erbjuder vi även bubbel med alkohol.