2023-04-12 / Nyhet

”Tillsammans bygger vi Hagabadet”

Pelle och Helene

För tio år sedan tog vi över Hagabadet. Göteborgs mest anrika badhus var då en lätt bedagad dam som behövde komma i kapp sin tid för att leva upp till gästernas önskemål och bli en självklar mötesplats för människor som prioriterar helhetshälsa.

Vi har sedan dess utvecklat Hagabadet till att bli mycket mer än ett badhus, mer än en träningsanläggning, mer än ett spa. Idag är vi ett varmt, välkomnande vardagsrum där medlemmarna möts och mår bra. Hagabadet har återfått sin forna glans, utan att tappa sin inbjudande, inkluderande atmosfär. Här är alla välkomna, människor i alla åldrar och från olika bakgrunder kommer hit för att mötas och finna verktyg, kunskap och lösningar för bättre helhetshälsa, välmående i vardagen och balans i livet.

Vi driver Hagabadet för att du ska må bra. Det är vårt främsta fokus, varje dag, och detta präglar alla som arbetar på våra anläggningar. Våra gäster möts alltid med genuin glädje och äkta leenden. Vi skapar värme och när denna reflekteras i våra gäster uppstår magi i stunden. Det krävs två för att dansa, våra gäster och medlemmar är våra speglar, kvitton på att det vi gör ger dem vad de efterfrågar.

I byggandet av Hagabadet och utvecklingen av nya erbjudanden, behandlingar och affärsområden har vi alltid gått våra egna vägar – och det fortsätter vi göra. Tron på att en hälsosam helhet behöver bestå av både Nytta och Njutning, att balansen mellan Rörelse och Vila skapar välmående och vår orubbliga övertygelse om att behovet av Hagabadet aldrig varit större ger oss energi att fortsätta förvalta och utveckla vår fina anläggning.

Under året adderas nya delar till Hagabadets erbjudande. Med ett ökat fokus på förebyggande friskvård och holistiska, evidensbaserade sätt att optimera den egna hälsan gör vi nu Hagabadet till en komplett anläggning för helhetshälsa.

Håll utkik efter mer information om denna satsning, vi är övertygade om att våra medlemmar och gäster kommer hitta nya favoriter i det växande utbudet.

 Sedan 1876 har vårt älskade badhus stått här, i olika skick och skepnader, men alltid med samma syfte: att öka människors förutsättningar till bättre helhetshälsa.

Tillsammans bygger vi Hagabadet, idag och i framtiden.

Varma hälsningar,

Helene & Pelle

Fler artiklar

/
Inspiration, Okategoriserad

Sarah: ”Nu kan jag slappna av”

Sarah har tagit en kur med sex Emsella®-behandlningar på Hagabadet Hagas VitalityLab. Redan efter andra Emsella-behandlingen fick jag bättre kontakt med bäckenbottenmuskulaturen, längre upp och djupare in. Detta gjorde i sin…

/
Inspiration, Okategoriserad

Rollmassagen har gett stor effekt

Rollermassage är en metod som bygger på kinesisk medicin. Den Roller som finns på Hagabadets Vitality Lab är också utrustad med infraröd värme, vilket ger extra stimulerande och läkande effekt.  

/
Inspiration, Okategoriserad

Maria ”Hagabadet är mitt andra vardagsrum”

Rörelse och träning är lika viktigt för Maria som balans i livet. Hon besöker Hagabadet även för vila och avkoppling. ”Hagabadet är min återhämtningsplats, min oas i en hektisk vardag”

Läs fler artiklar Till aktuellt