2020-03-05 / Nyhet

Hagabadet blir familjeägt

Pelle och Helene Johansson

Pelle och Helene Johansson har på en bolagsstämma den 27 februari 2020, tillsammans med Göteborgsbaserade finansbolaget Pegroco Invest, beslutat att Pegroco Invest lämnar Hagabadet.

Det innebär att familjen Johansson äger Hagabadet Holding som i sin tur äger Hagabadet Haga, Hagabadet Älvstranden och Hagabadet Drottningtorget.

”När vi köpte Hagabadet 2013 var en del i detta en revers. Säljaren ville vara säker på att bolaget skulle kunna betala denna revers så det fanns ett krav på att familjen skulle ha en delägare med mycket kapital. Redan då spirade en dröm om att nå en omsättning på över 100 miljoner kronor och då försöka ta över hela bolaget.

2019 omsatte koncernen 107 miljoner kronor och torsdagen den 27/2 blev dagen som hela Hagabadet blev familjeägt” säger Pelle Johansson.

Det känns gôtt att ta hela ansvaret för koncernen. Vi kommer fortsätta förädla och utveckla Hagabadets olika koncept som visat sig vara väldigt framgångsrika, säger Helene Johansson.

Våra tankar, idéer, marknad och affärskompetens kommer nu att komma andra bolag till gagn när vi bestämmer själva var och i vad vi vill investera nästa gång.

Nu väntar andra utmaningar runt hörnet. Vårt fokus är att göra Göteborg till en levande upplevelsebaserad stad som både Göteborgare och andra kan njuta av. Resan har precis börjat.

För mer information kontakta vd Pelle Johansson

Mejl: pelle.johansson@hagabadet.se

Fler artiklar

/
Inspiration

Sarah: ”Nu kan jag slappna av”

Sarah har tagit en kur med sex Emsella®-behandlningar på Hagabadet Hagas VitalityLab. Redan efter andra Emsella-behandlingen fick jag bättre kontakt med bäckenbottenmuskulaturen, längre upp och djupare in. Detta gjorde i sin…

/
Guide, Inspiration

7 tips för en härlig sommar i Göteborg

Upptäck våra 7 tips för en fantastisk sommar fylld av avkoppling på våra tre oaser.

/
Guide, Inspiration

7 tips på Mors dag presenter 2024

Den 26 maj firar vi mors dag. Skäm bort mamma eller den blivande mamman med en avkopplande stund på Hagabadet.

/
Inspiration

Jag älskar kyla och kryo gör mig både pigg och lugn

Mikael började med en ny veckorutin på Hagabadet. Kryobehandling är bara en del av hans investering i sitt eget vardagsvälmående. Sedan Hagabadet öppnade VitalityLab i november 2023 har han redan…

Läs fler artiklar Till aktuellt