2016-05-29 / Nyhet

Yogalärare Nikki Costello från New York gästar Hagabadet

Yogalärare Nikki Costello från New York gästar Hagabadet

En av New Yorks mest inflytelserika yogalärare, Nikki Costello besöker Göteborg och Hagabadet den 3 juni. Hennes klass, The Teachers’s Practice, är legendarisk bland New Yorks yogalärare och det är ofta en lång väntelista. Nikki Costello undervisar på populära Kula Yoga och Yoga Shanti i New York. Samtidigt har hon en välkänd praktik där hon utbildar och vägleder personer på olika nivåer.

Nikki Costello lever för att dela sin passion för yoga och har skapat flera unika utbildningsmöjligheter för yogastudenter.

Det är mycket sällan de riktigt stora yogalärarna kommer till Sverige och Göteborg för att erbjuda en så intim, exklusiv och personlig workshop med max 35 personer.

Tillfället är helt enkelt unikt. Den som vill fördjupa sin praktik med en av New Yorks mest inflytelserika yogalärare, Nikki Costello ska ta chansen nu, berättar Helene Johansson, Wow Experience Manager på Hagabadet

I Sverige har intresset för yoga växt sig allt starkare de senaste åren. Influenserna och utvecklingen tar sitt avstamp i de gamla indiska traditionerna och utvecklas i modern tappning i de stora städerna som till exempel New York.

– På Hagabadet har vi på 10 år gått från ett fåtal klasser på vårt schema till mellan 80 – 100 klasser i veckan vid högsäsong, med både bredd och djup, på två klubbar, berättar Helene Johansson.

– Vi är stolta över att erbjuda störst yogautbud i Göteborg, ja, troligtvis i hela Sverige, fortsätter Helene. 

Workshop på Hagabadet med Nikki Costello

Yogalärare Nikki Costello gästar Hagabadet I Göteborg den 3 juni och håller två olika workshops. En workshops för aktiva yogalärare, The Teachers’s Practice – en unik klass och en möjlighet för dig som yogalärare att lära, inspireras och utvecklas. Samt en workshop öppen för yogautövare, The Vitality Practice – en klass som fokuserar på att komma åt den inre reservoar av vital energi, din prana genom fysiska rörelser, asanas, andning, Pranayama samt meditation och yogafilosofi.

Fler artiklar

/

4 knipövningar för stark bäckenbotten

Det kan ta tid att träna upp sin bäckenbottenmuskulatur. Här listar vi 4 övningar för att bygga upp en starkare bäckenbotten.

/

Hagabadet vinner internationell spa-tävling

Hagabadet Haga tar stolt emot två prestigefyllda utmärkelser vid årets World Luxury spa Awards-gala 2023.

/

Våra 5 bästa julklappstips

Här är julklapparna du hinner köpa och få hem innan julafton. Vi har samlat våra 5 julklappstips som passar till nära och kära.

Läs fler artiklar Till aktuellt