2023-04-12 / Inspiration

Hagabadet – nyckeln till helhetshälsa

nyckeln till helhetshälsa

Hagabadets utbud växer. Nu erbjuder vi ännu fler verktyg, kunskap och behandlingar för dig som vill stärka din hälsa, inifrån och ut.

– Människor kommer till Hagabadet för välmående och hållbar livskvalitet. Med vårt utökade erbjudande vill vi också hjälpa människor att hitta nycklarna till självläkning, säger Jessica Larning, projektledare och produktutvecklare på Hagabadet.

Sömn, hormonell obalans, ensamhet, kost och tankemönster är några faktorer som påverkar helhetshälsan. Genom ökad kunskap kan alla människor skapa bättre förutsättningar för kroppens egen förmåga till läkning. Hos Hagabadet finns verktygen och kunskapen som behövs och vi guidar dig på din hälsoresa.

– Kroppen är fantastisk. Om vi hittar nycklarna och jobbar med kroppen, inte emot den, kan vi påverka vår hälsa på alla plan. Genom att kombinera Nytta och Njutning påverkas både kropp och sinne positivt.

 ”Hagabadet hjälper dig att öppna dörren till ditt hälsorum. Vi finns här som guider, du är aldrig ensam.”

Du är unik, din kropp är fantastisk

De flesta är medvetna om att man själv kan påverka sin helhetshälsa. Men det är inte alltid självklart hur man går till väga.

– Vi ger människor möjlighet att lära sig hur de kan göra bra val för optimal hälsa. Vi samlar och delar kunskap och erbjuder evidensbaserade behandlingar som ger en bättre utgångspunkt för holistiskt välmående, till exempel IR-ljus och rött ljus som finns på alla våra klubbar.

Jessica är beteendevetare, livscoach och ayurvedisk hälsovägledare. Genom utbildning, arbete och egen erfarenhet vet hon att varje hälsoresa utgår från individen.

– Du är unik. Din kropp och dina erfarenheter liknar ingen annans. Dessutom är kroppen oerhört mottaglig, du kan påverka den genom dina val. Man fastnar lätt i antaganden som ”jag har ett dåligt immunförsvar”, men det bästa är att det går att förändra. Just detta vill Hagabadet helhetshälsa hjälpa dig med, vi kan bidra med skräddarsydda hälsolösningar som skapar förändring för dig.

Holistiska hälsolösningar och kunskap för ett gott liv

Människans biokemi har inte förändrats nämnvärt sedan stenåldern. Detta faktum i kombination med nutidens ofta stressiga livsstil kan påverka oss negativt, både mentalt och fysiskt.

– På Hagabadet har vi ett holistiskt perspektiv i allt vi gör. Allt hör ihop, alla faktorer samverkar och påverkar oss. Det handlar om att hitta vad som är rätt för just dig, i den situation du är.

På Hagabadet är du aldrig ensam

Ensamhet är idag en växande ohälsofaktor. Hagabadet är en varm mötesplats där social samvaro är en självklar del i nyttan och njutningen.

– Hagabadet är en gemenskap. Här möts människor dagligen i en omfamnande miljö, där alla blir sedda. Och alla har något gemensamt, man söker välmående och balans.

Något för alla

Vissa dagar är det inte fysisk träning som behövs för att må bra och finna balans. Ibland behöver man bara ligga i en rogivande vaggfåtölj och låta tiden och tankarna komma i kapp.

– Hagabadet är en komplett hälsoanläggning. I vår härliga, omfamnande miljö finns allt man behöver, från vaggfåtöljerna till behandlingar med IR-ljus och rött ljus.

Alla behandlingar vi erbjuder är evidensbaserade, vi samarbetar med specialister, forskare och ledande experter för att erbjuda våra medlemmar vad de behöver. Och här finns något för alla.

Hitta balansen med Hagabadet helhetshälsa

Hagabadet har ett brett utbud av hälsofrämjande aktiviteter och behandlingar, med fokus på balans mellan rörelse och vila. Till detta adderas ny kunskap, som individanpassas för att hjälpa medlemmarna att lägga sina hälsopussel.

– Hagabadet hjälper dig att öppna dörren till ditt hälsorum. Vi finns här som guider, du är aldrig ensam. Hos oss finns många nycklar till en god hälsa, utifrån varje individs unika behov. Vårt mål och min dröm är att hjälpa alla våra medlemmar till ökat välmående, bättre livskvalitet och holistisk hållbarhet i livet, säger Jessica.

Vill du öppna dörren till ditt hälsorum?

Bli medlem idag. Klicka här och fyll i formuläret så kontaktar vi dig.Vi erbjuder även ett stort utbud av kurser inom helhetshälsa, se aktuella kursstarter här >>

Fler artiklar

/

4 knipövningar för stark bäckenbotten

Det kan ta tid att träna upp sin bäckenbottenmuskulatur. Här listar vi 4 övningar för att bygga upp en starkare bäckenbotten.

/

Hagabadet vinner internationell spa-tävling

Hagabadet Haga tar stolt emot två prestigefyllda utmärkelser vid årets World Luxury spa Awards-gala 2023.

/

Våra 5 bästa julklappstips

Här är julklapparna du hinner köpa och få hem innan julafton. Vi har samlat våra 5 julklappstips som passar till nära och kära.

Läs fler artiklar Till aktuellt