Kategori: Personliga tränare

2023-09-05

Jakob Larsson

”Vill du bli starkare, träna dig i form eller få pli på en skada? Kanske vill du stärka upp golfsvingen? Oavsett dina mål så är jag övertygad om att vi tillsammans kan nå dom! När du tränar med mig kommer vi att ta fram en skräddarsydd plan på hur vi ska ta oss dit du vill komma och nå dina personliga mål.”

Jakob är målinriktad och hjälper dig att ta fram en tydlig plan som är anpassad efter dig.

Fördjupning: LIC. Kostrådgivare

2023-09-05

Petri Hellberg

”Som personlig tränare är mitt stora mål att få hjälpa dig till att nå dina mål, vare sig det handlar om att komma igång, gå ner/upp i vikt, komma i form till någon viktig tävling eller bara må bättre.


Som en av Sveriges få Ultratriathleter vet jag vad extrema påfrestningar innebär. Jag har tränat triathleter sedan 1997.

Jag älskar att träna hårt men för att träna hårt måste man vara tränad för det, och det är där jag kan hjälpa er genom att träna förståndigt och rätt för att slippa en massa fallgropar. Det ska inte smärta att träna men musklerna får gärna skrika efter vila!


Att anlita mig kan bli din bästa investering någonsin! ”


Fördjupning: Konditionsidrott | Klassiska lyft

2023-09-05

Simon Oleander

”För att nå ett mål som ska förbättra din livskvalitet och/eller prestation krävs struktur och kontinuitet. Med mig kombinerar vi din kost, träning och dina vanor och rutiner för att minimera stress. Det ger en stor möjlighet till förbättring i välmående, energi och prestation. Jag blir din coach som guidar dig genom processen.”


Simon är idrottsläraren som sadlade om och vidareutbildade och arbetar, sedan våren 2021, som Personlig tränare. Han är också kostrådgivare och stresscoach.


Fördjupning: Löpcoach TNT | Stark genom klimakteriet

2023-09-05

Sofia Örnefors

”Jag är en lugn tränare som har stort fokus på teknik och övningar som passar dig som individ. Övningar ska anpassas till din kropp och inte tvärtom. Alla behöver träna, men all träning är inte för alla så låt mig hjälpa dig hitta träning som du tycker är rolig och som fungerar för dig. Träning ska vara lustfylld, det är då den blir av och då mår du bra innan, under och efter träningen.”


Lever du med långtidssmärta eller stressproblematik så hjälper Sofia dig med träning, rörelse och övningar som fungerar för dig och din unika kropp. Då Sofia är personlig tränare med flera olika discipliner i sin portfölj kan du vara säker på att hon skräddarsyr ett hälsoupplägg som passar dig och det liv du lever.


Fördjupning: Yogalärare | Kostrådgivare | Träning postpartum

2023-09-07

Christel Johansson

”Oavsett om du är van eller ovan, skadad eller om du vill utmana dig fysiskt har jag möjlighet att stödja dig i din utveckling. Tillsammans lägger vi upp en realistisk plan på vad som behöver göras för att nå det du behöver. Sedan gäller det att uthålligt göra göret.”


Christel är personlig tränare, systemisk coach, kommunikolog och beteendevetare. Hon har över 20 års erfarenhet inom hälsa och träning. På Älvstranden jobbar hon både utomhus och inomhus, hon är kreativ och stödjande. Hon motiverar, utmanar och lär dig mer. Christel utbildar även nya personliga tränare via Axelssons PT Education.


Fördjupning: Stark genom klimakteriet, Licensierad instruktör Medveten Andning

2023-09-07

Susanne Gryte

”Passionen för människan och rörelseapparaten driver mig dagligen till att hjälpa mina klienter till ett långt liv utan smärta och med full rörelsekapacitet. Vill du hålla dig skadefri, bli smärtfri eller bara förbättra dina förutsättningar kan jag både hjälpa dig som tränar för funktion eller dig som utmanar på elitnivå.”


Susanne började arbeta som Lic. Personlig tränare 2005. Hon har aldrig slutat att fördjupa sina kunskaper. Hon är bl a specialiserad på Rörelse genom 3D-funktionsträning och 2019, efter 5 års studier, avla hon en kandidat-examen i Osteopati och manuell medicin.


Fördjupning: Movement specialist 3D-funktion | Medicinsk personlig tränare | Cert. Senior tränare | Stark genom klimakteriet

2023-09-07

Chiara Capaldi

”Mitt största mål är att förbättra mina klienters hälsa genom träning och kost. Om du vill få ett komplett träningsprogram på alla punkter, tveka inte – fråga efter mig!”


Chiara är Personlig tränare och italienska med en bakgrund inom tennis på elitnivå samt 5 års studier i idrottsvetenskap på Genova Universitet med en Master inom förebyggande medicinsk/postural gymnastik (Kroppshållning & rörelsemönster). Hon har över 15 års erfarenhet av att förbättra människors livskvalitet och utveckla rörelseförmåga.


Fördjupning: Lic. Medicinsk tränare | Kostrådgivare | Stark genom klimakteriet

2023-09-07

Zidan Ali

”Hela min livsande utgår ifrån en strävan att hjälpa människor till välbefinnande både själsligt, psykiskt och fysiskt. Allt går hand i hand. Att få människor att förstå att man har livet i sina händer och ett samarbete med oss och vår kunskap gör att man kan hitta vägen till bättre hälsa.”


Zidan arbetar som personlig tränare. Han ser människan som en helhet med fokus på balans. Han har i flera år varit en av våra mest uppskattade massageterapeuter. Sin grundutbildning till fysioterapeut gick han på Universitetet i Egypten.


Fördjupning: Medical training rehabilitering | Stark genom klimakteriet

2023-09-07

Nomi Naimala

”Träning handlar om hållbarhet och en långsiktig livsstil. Kombinationen av styrketräning och yoga samt vardaglig rörelse ger en variation som ger en härlig och hållbar rörelseglädje. Att vara rörlig och känna sig stark i både kroppen och psyket leder till energi. Och det hjälper jag gärna dig med.”


Nomi arbetar som personlig tränare och har sin grundutbildning via SAFE Education. I sina yogastudier har hon fokuserat på Bikram Yoga, Yin & Yang Flow med meditation vilket ger en fin helhetskunskap.


Fördjupning: Stark genom klimakteriet | Ayurvedisk hälsorådgivare | Reflexologi

2023-09-07

Natalie Karlsson

”Jag brinner för att se människor utvecklas, att hjälpa andra att nå sina mål och se lyckan i deras ögon när det lyckas med något det inte trodde var möjligt. Jag tror på en holistisk syn när det kommer till hälsa, det är viktigt att hela människan hänger med. Det handlar varken om kg på vågen eller kg på stången. Det bästa som finns är när en klient kommer och säger att det inte handlade om hur kroppen ser ut utan hur det känns när framstegen är att vara friskare, starkare, ha mer energi och glädje i vardagen.”


Natalie är Personlig tränare med en Diploma of Sports & Recreation i Australien. Sedan 2014 har hon arbetat med klienter med fokus på helhetshälsa. Hon är även gruppträningsinstruktör och kursledare.


Fördjupning: Lic. Medicinsk tränare | Cert. Senior trainer | Stark genom klimakteriet | Träning gravid & postpartum