Cykelträning & Soulride

Trampa, svettas, erövra: Cykelträning för din bästa version

Välkommen till en värld av fart, äventyr och utmaningar på två hjul! Cykelträning är inte bara en effektiv träningsform, det är också en resa mot att upptäcka din inre styrka och övervinna hinder. På vår cykelträningsplattform tar vi dig med på spännande vägar där du kan förbättra din kondition, stärka dina muskler och uppnå dina träningsmål. Oavsett om du är en erfaren cyklist eller nybörjare, erbjuder vi anpassade program och träningspass som utmanar och inspirerar dig att ta ditt cyklande till nya höjder. Så ta tag i styret, trampa igång och upplev kraften i cykelträningens äventyr

Cykelträning på Hagabadet

Cykelträning är en rolig och effektiv träningsform för alla nivåer. Det passar både för dig som nybörjare och för dig som söker en högintensiv träningsform med stor utmaning. Men kan även vara ett bra alternativ för personer med begränsad ledrörlighet som t.ex. knä- och höftproblem. Du stärker musklerna i ben, lår, rumpa, får förbättrad kondition och mental hälsa.På Hagabadet erbjuder vi klassisk cykelträning samt Soulride.

  • Förbättrad kondition
  • Ökad uthållighet
  • Låg belastning på leder
  • Minskar risk för skador
  • Ökar mental klarhet
  • Passar alla åldrar & nivåer
  • Förbättrar lungkapacitet & syreupptagning
  • Stärker benmuskler
  • Minskar stressnivåer

Klassisk cykelträning för alla nivåer

Hagabadet erbjuder klassisk cykelträning med inspiration hämtad från traditionell cykelträning utomhus. Med motivation och inspiration leder instruktören dig att utveckla både din kondition och din mentala styrka oavsett om du är nybörjare eller erfaren. För dig som aldrig provat cykling som klass förut erbjuder vi introduktionsklasser för en bra start med bla genomgång hur du ställer in cykel. som är ny på cykelträning samt klasser med olika tema och längd.

SoulRide – Total Body Workout

Med inspiration från senaste och hetaste cykelkoncepten från USA tar vi nu träningsformen till nästa nivå! SoulRide är träning som tillsammans med musik, rörelse och glädje är skräddarsytt för att ge utmaning för både hjärta och muskler. Till pumpande musik ger din guide en energiboost som får dig att prestera fullt ut.

Och det bästa av allt är att Cykling och SoulRide passar gammal som ung, vältränad som otränad, eftersom du själv reglerar tempo och motstånd efter din egen förmåga.

Nyfiken? Boka provträning

Vill du uppleva ett brett utbud av cykelträning på Hagabadet? Ta chansen att boka en kostnadsfri provträning och upplev en skonsam och effektiv träningsform.

Förfrågan provträning

Träffa vårt cykel-team