BodyCircle™ på Hagabadet

Flexibel träning för alla former

BodyCircle™ – Hagabadets eget cirkelträningskoncept ! Här erbjuder vi en flexibel träningsform som passar alla kroppstyper och målsättningar. Med musik, glädje och engagerade instruktörer guidar vi dig genom en effektiv, säker och rolig 45-minuters träningsupplevelse.

Flexibel cirkelträning för hela kroppen

Alla studier på olika träningsformer visar på olika positiva fördelar för hjärnan, muskler, skelett, balans och hjärtat. Här har Hagabadet hittat den optimala träningsformen för hela kroppen. Med musik, glädje och engagerade instruktörer så tränar du effektivt, säkert och roligt under 45 minuter.

Just att göra träning mer lockande och tidseffektivt är filosofin bakom BodyCircle™, vårt cirkelträningskoncept där du på 45 minuter får en perfekt mix av både styrka, balans och konditionsträning.

Träningen består av ett antal omväxlande stationsövningar som repeteras. De minimala pauserna som separerar de olika övningarna förhindrar att din puls går ner, vilket gör ett BodyCircle-pass betydligt mer effektivt än vanlig gymträning.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren träningsentusiast, är vårt cirkelträningskoncept utformat för att ge dig en flexibel och resultatdriven träning. Kom och upplev fördelarna med BodyCircle™ på Hagabadet – där varje träningspass blir en rolig och utmanande resa mot att bli den bästa versionen av dig själv.

Den bästa gruppträningsformen jag har upplevt

Michail Tonkonogi, professor i medicin

BodyCircle™ passar dig som:

Vi förstår att motivation och inspiration är nyckeln till framgångsrik träning. Därför har vi skapat BodyCircle, ett träningskoncept där du kan dra nytta av gruppdynamiken och uppmuntran från andra deltagare. Tillsammans skapar vi en energifylld atmosfär där vi stöttar och pushar varandra till att överträffa våra gränser.

  • Vill bli starkare
  • Vill gå ner i vikt och forma kroppen
  • Tycker styrketräning är tråkigt
  • Bli inspirerad och motiverad av att träna tillsammans med andra
Se schema & passbokning
Bodycircloe instruktörer

Nyfiken på BodyCircle? Boka provträning

Vill du upptäcka vårt koncept BodyCircle™ på Hagabadet i Göteborg? Ta chansen att boka en kostnadsfri provträning och upplev flexibel cirkelträning för hela kroppen

Förfrågan provträning
Bodycircle träning

Träffa Body Circle teamet