Avregistrera från SMS

Vår systemleverantör kan tyvärr inte ta bort sms/mobilnummer automatiskt vilket innebär att avregistreringen sker manuellt. Detta medför att det kan ta lite tid för oss att genomföra ändringen men du kan alltid lita på att vi tar bort ditt mobilnummer om du begär det. Skicka ditt telefonnummer till smsavreg@hagabadet.se
 

Information om hagabadet.se

Vi strävar efter att hålla informationen på vår webbplats aktuell och korrekt. Vi reserverar oss dock för felskrivningar. Vi förbehåller oss även rätten att ändra priser, produkter och ej tidssatta erbjudanden på webbplatsen utan föregående information.
 

Upphovsrätt kring material på webbplatsen

Allt material (bild, text, ljud och rörlig media etc) på Hagabadet.se skyddas enligt lag. Återpublicering av material får endast ske efter överenskommelse.
 

Behandling av personuppgifter

Information som lämnas via formulär på webbplats, vid bokning eller vid deltagande på event, arrangemang, provträning hanteras av Hagabadet AB i enlighet med gällande personuppgiftslag. Genom att fylla i dina uppgifter i ett formulär godkänner du att Hagabadet använder dina uppgifter i syfte att marknadsföra produkter.
 
Lämnande av personuppgifter och kontaktuppgifter vid t ex bokning, medlemskap, event, arrangemang, kurser och provträning mm innebär samtycka till hur Hagabadet arbetar med GDPR.
 
Hagabadet behandlar de personuppgifter som är nödvändiga för att fullgöra åtagande gällande tecknat avtal t ex medlemskap eller vid annan överenskommelse t ex köp av av tjänst.
 
Hagabadet kan komma att använda inlämnade personuppgifter för att informera om Hagabadets övriga tjänster och erbjudande samt för att ge god service i övrigt.
 
Personuppgifter kommer inte lämnas eller säljas till annan part i marknadsföringssyfte.
 
Om du önskar information om vilka uppgifter Hagabadet registrerar, kan detta erhållas genom att en skriftlig begäran skickas till Hagabadet / Ekonomiavdelning. Uppgiftslämnare kan också begära rättelse av felaktig kontaktuppgift.
 
Läs mer om hur Hagabadet arbetar med GDPR här >>
 

Cookies

En cookie är en liten textfil som lagras på besökarens dator och som innehåller information. Cookies används normalt för att förbättra webbplatsen för användaren.
 
Det finns två typer av cookies. Den ena typen sparar en fil som ligger kvar på besökarens dator. Den används till exempel för att kunna anpassa en webbplats efter besökarens önskemål, val och intressen. Den andra typen kallas session cookie. Under tiden en besökare är inne på en webbsida, lagras den temporärt i besökarens dators minne.
 
Sessioncookies försvinner när man stänger av sitt webbläsarprogram. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av cookies via din webbläsares säkerhetsinställningar. Du kan även ställa in webbläsaren så att du får en varning varje gång webbplatsen försöker skapa en cookie på din dator.
 
Mer information om cookies och elektronisk kommunikation finns på Post- och Telestyrelsens webbplats.
På webbplatsen minacookies.se finns bra information om hur du hanterar cookies i olika webbläsare.
 

Vilka cookies används på Hagabadet.se?

Delafunktion

Du kan dela med dig av informationen på Hagabadet.se genom ”Dela”-knappen som finns på de flesta sidor. Denna funktion tillhandahålls av Addthis.com och den sparar en cookie på din dator. I Addthis Privacy Policy kan du läsa om hur de använder denna information.
 

Analysverktyg för webbstatistik

Hagabadetanvänder tjänsten Google Analytics för att ta fram webbstatistik. Tjänsten använder cookies för att samla in information om hur besökarna använder vår webbplats, varifrån de kommer och så vidare. Informationen används på en översiktlig nivå för att göra vår webbplats bättre för besökarna.