Vi välkomnar Yoga Games till Hagabadet Drottningtorget

28 oktober, 2022 |

Yoga Games är tillbaka i Göteborg 1-2 april. Nu i nytt spännande format, mitt i Göteborg på Radisson Blu Scandinavia och i samarbete med Hagabadet. Det kommer att erbjudas flera klasser i studios på Hagabadet Drottningtorget och givetvis möjlighet till extra lyxig ”After Yoga” med både spa och återhämtande behandlingar.

 

I oktober fick Hagabadet Drottningtorget ta emot utmärkelsen Luxury Yoga Experience – Continent Winner i internationella World Luxury Spa Awards 2022.
 
– Vi är så stolta över den här utmärkelsen och ser så framemot att öppna upp och visa Hagabadet Drottningtorget för fler och det känns fint att få göra detta i samarbetet med Yoga Games, säger Lena Pernervik, Platschef på Hagabadet Drottningtorget.
 
 

Premium yogaupplevelse 7 dagar i veckan

Mija Griborn är ansvarig för Hagabadets Yogautbud och har under de senaste åren vidareutvecklat och förädlat flera nya koncept, bland annat klasser inom AromaYoga och Soundhealing som lanserades under 2022.
 
– Jag och alla yogalärare jobbar ständigt tillsammans för att ge den bästa yogaupplevelsen på alla våra tre klubbar! Och jag tycker verkligen att vi ger en 100% premium yogaupplevelse varje dag, 7 dagar i veckan, säger Mija Griborn.

 
 

Magisk yogamiljö – för återhämtning

Hagabadet Drottningtorget öppnades 2018 och då skapades en magisk yogamiljö från grunden. En rumstempererad yogasal med oljat ekgolv med värme och en varm studio med infravärme och exklusivt yogagolv. Båda salarna har situationsbelysning i chakrafärger och högkvalitativ ljudanläggning och dolda bosehögtalare. I salarna finns gongs och yogagungor för klasser i flying yoga.
 
Hagabadet Drottningtorget är även en lugn spaoas mitt i city med varma bad, olika bastur, IR och vattenupplevelser samt erbjuder ett stort utbud av återhämtande behandlingar och massage.
– Yoga Games är ett fantastiskt event, som uppskattas såväl av våra yogalärare som medlemmar. En magisk helg för alla som vill uppleva yoga tillsammans. Det ska bli fint att få välkomna fler till våra fina yogastudios på Hagabadet Drottningtorget under den här helgen, avslutar Mija.

 

Läs mer och anmäl dig till Yoga Games här >>
Använd vår kod hagabadet för att få 20% rabatt på biljettpriset