Välkommen som ny medlem till oss

Nu ska vi tillsammans se till att du får en så bra start som möjligt. Som enda hälsoklubb i Sverige erbjuder vi ett unikt startprogram – Hagabadet Runt– med ett helhetsperspektiv. Syftet är att du som ny medlem ska lyckas med din livsstilsambition oavsett nivå. Vi har delat upp din resa i 5 olika steg för att ge dig bästa möjliga förutsättning. Se nedan.
 

1. Hälsocoach – boka uppstartmöte

Ditt startmöte ingår kostnadsfritt i startpaketet i 30 dagar. Värde 550 kr. Välj mellan:
 

 

2. Hagabadet Runt – upplev och lär känna klubben

Prova runt, upptäck allt det som ingår. Var nyfiken. Kanske hittar du aktiviteter som du gillar som du inte trodde du skulle tycka om. Har du tappat bort ditt Hagabadet runt häfte? Se det här >>
 

3. Hälsocoach – boka uppföljningsmöte

När du kryssat i minst 10 aktiviteter i ditt Hagabadet runt-häfte inom 30 dagar så kontaktar du oss för att få ditt gåvopaket samt värdecheck på 1000 kr.
 

 

4. 1000 kr värdecheck – till det som passar dig bäst

Din värdecheck är giltig i 30 dagar efter att du fått den. Använd den till det som passar dig bäst. När din Hälsocoach har registrerat din värdecheck kan du boka in dig själv på något av följande via appen:
 

 

5. Digitala workshops – för mer kunskap och inspiration

Fördjupa din kunskap och bli inspireras. Vi erbjuder dig ett urval av korta digitala workshops inom utvalda ämnen:
 

 


Är det något som hindrar dig?

Följ processen så brukar det flyta på. Är det ändå något som hindrar dig. Låt oss veta så vi får möjlighet att hjälpa dig till rätta. Mejla oss på halsocoach@hagabadet.se