Källan till ett långt gott liv

”För snyggheten, sundheten och hälsovården”. Så löd mottot då Hagabadet grundades 1876. Över 145 år senare är syftet fortfarande detsamma, om än i form av en modern hälso-oas som sätter livskvalitet i fokus.

Upptäck Hagabadet

Tre livsstilsoaser i Göteborg

Ta en paus från vardagen och besök Hagabadets oaser. Varje oas är en unik upplevelse. Det gemensamma är strävan efter ett långt och gott liv med livskvalitet.

Våra erbjudanden

SUMMERDEAL

Missa inte chansen att investera i din hälsa redan idag med vårt unika medlemserbjudande – ett oslagbart erbjudande för dig som vill satsa på hälsa och välmående.

Gäller t.o.m 2024-07-19

Sommarspa

Ladda upp med energi för en härlig sommar med ett spabesök. Just nu erbjuder vi 50% på en underbar spaupplevelse.

Gäller t.o.m 2024-08-11

Öppet hus

Vi vill ge dig chansen att förlänga sommarens energi och kickstarta höstens rutiner på bästa sätt genom att erbjuda dig möjligheten att prova på Hagabadets träningsutbud kostnadsfritt.

Gäller t.o.m 2024-08-25
Se fler erbjudanden Till erbjudanden
Presentkort

Skäm bort dina nära och kära

Friskvård

Nyttja ditt friskvårdsbidrag

Medlemskap

Ett medlemskap för alla sinnen

Behandling på Hagabadet

Unna dig massage

Välj från vårt omfattande behandlingsutbud och upptäck en värld av välbefinnande. Oavsett om du behöver lindra stress, smärta eller återhämta dig, har vi massage skräddarsydda för varje ändamål.

  • Spa & relax ingår
  • Alltid rabatt som medlem
Se hela massageutbudet

Nyfiken på medlemskap?

Har du funderat på hur det skulle vara att ha ett medlemskap på Hagabadet? Nu behöver du inte längre fundera. Oavsett vad för träningsform du är intresserad av vi vill bjuda in dig på ett fantastiskt prova-på-tillfälle där du kommer att få chansen att insupa den magiska atmosfären i vår fantastiska oas.

Förfrågan provträning
Träning på Hagabadet

Upptäck Vitality Lab

Välkomman att upptäcka fler metoder för ett mer vitalt liv. Prova kryo, rödljus och fler innovativa metoder för en balanserad livsstil.

Aktuellt

/
Inspiration

Rödljusterapi under sommaren

Även under de soligaste månaderna kan denna terapiform ge dig en extra boost för både kropp och själ. Här är fem viktiga fördelar med att inkludera rödljusterapi i din sommarrutin.

/
Inspiration

5 tips – Nyttja friskvårdsbidraget i sommar

Även om sommaren kantas av semesterplaner och aktiviteter, glöm inte bort att prioritera dig själv. Här är fem tips för hur du kan nyttja ditt friskvårdsbidrag på bästa sätt i…

/
Guide, Inspiration

Coolcation på Hagabadet

Letar du efter en unik och uppfriskande semesterupplevelse? Välkommen till Hagabadet – din ultimata destination för en ”coolcation”.

Läs fler artiklar Till aktuellt

Få vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev så godkänner du vår Integritetspolicy.