2020-08-25 / Nyhet

”Recharge” med tester från Svensk Provtagning

tester från Svensk Provtagning

Hagabadet är glada att presentera vår nya leverantör av blodanalyser och hälsokontroll från Svensk Provtagning. Vi har under en tid letat efter en leverantör som kan utöka antalet tester och ge våra tränare, dietister och hälsorådgivare ett kraftfullt verktyg att förbättra hälsan för Göteborgarna.

Blodanalysen ingår som en del i våra hälsoprogram PureChange och PureLife som är Hagabadets program för en kickstart för hälsoutveckling, förändring och att stärka av immunförsvaret. Vårt testpaket ger en bra indikator på ingångsläget av hälsan och livsstilen. I testpaketet ingår förutom blodanalysen också rörelseanalys, vägning och mätning, självskattning och hälsohjul. För att kunna bekräfta faktiskt resultat mäter vi både före och efter samt delar av tester följs upp under programmets gång.

Blodanalysen ingår också i vår nya produkt ”Recharge” om omfattar enbart testerna och som kan göras utan att vara medlem på Hagabadet.

Blodanalysen sker på Unilab på Carlanderska i Göteborg.

Hagabadet tycker det är spännande att mäta 51 markörer över hur hälsostatusen ser ut för att kunna ge en övergripande bild av fysisk aktivitet, kost och vila kan ge betydande resultat. Helt enkelt för att stärka vårt immunförsvar som vi gjort sedan 1876.

Fler artiklar

/
Inspiration, Okategoriserad

Sarah: ”Nu kan jag slappna av”

Sarah har tagit en kur med sex Emsella®-behandlningar på Hagabadet Hagas VitalityLab. Redan efter andra Emsella-behandlingen fick jag bättre kontakt med bäckenbottenmuskulaturen, längre upp och djupare in. Detta gjorde i sin…

/
Inspiration, Okategoriserad

Rollmassagen har gett stor effekt

Rollermassage är en metod som bygger på kinesisk medicin. Den Roller som finns på Hagabadets Vitality Lab är också utrustad med infraröd värme, vilket ger extra stimulerande och läkande effekt.  

/
Inspiration, Okategoriserad

Maria ”Hagabadet är mitt andra vardagsrum”

Rörelse och träning är lika viktigt för Maria som balans i livet. Hon besöker Hagabadet även för vila och avkoppling. ”Hagabadet är min återhämtningsplats, min oas i en hektisk vardag”

Läs fler artiklar Till aktuellt