2019-07-11 / Inspiration

”Efter PureChange har jag blivit en bättre människa”

Jan kom i bättre form, fick bättre sömn, fick mer ork, blev starkare och rörligare med PureChange Livsstilsprogram.

PureChange är ett förändrande livsstilsprogram där deltagare tränar med personlig tränare under 10 veckor. Tillsammans med andra deltagare tävlar de om vem som kan göra den största förändringen av sin fysiologi. Jan tränade tillsammans med Hagabadets personliga tränare Chiara och gjorde en fantastisk resa. Här berättar han om hur han tappade 20,4 kg fett och hur PureChange har fått honom att bli en bättre människa.

Hej Jan! Hur var det att vara med i PureChange?

De här 10 veckorna har gått väldigt fort. Jag har haft en bra utveckling, gått ner i vikt och fått upp konditionen. Det har varit som ett flow och jag har gått till Hagabadet med ett smil på läpparna. Varje gång jag har ställt mig på vågen har jag blivit lika förvånad över hur bra det har gått.

Jag har fått en jättebra kombination av kost och träning med Chiara och hon har uppmuntrat mig att testa på klasser i allt från yoga till dans. Eftersom jag är så stor var det bra att jobba upp rörligheten i kroppen med yogaklasserna.

Hur var det att träna med Chiara i 10 veckor?

Det var fantastiskt. Hon är en noggrann tävlingsmänniska och har varit otroligt inspirerande. Hennes metoder som personlig tränare har verkligen bidragit till att jag har lyckats.

Hon vet hur både min kropp och mitt huvud fungerar. Varje dag har hon haft ett program för mig, vilket hon har varit väldigt pådrivande och motiverande med att vi ska följa. Det är både med tävling och ett stort mått av omtanke som vi har gjort det här tillsammans.

Förutom de synbara effekterna, hur har deltagande påverkat dig?

Jag har blivit mycket piggare, jag sover bättre och jag är en bättre människa. Nu när jag kan röra mig lättare har jag börjat spela tennis med mina söner, vilket tidigare har varit en för stor påfrestning på kroppen.

Vad tar du med dig från deltagandet?

Det har varit väldigt kul att träna tillsammans med de andra deltagarna. Jag har lärt känna nya människor och det har varit stimulerande att tävla. Men det bästa är ändå det jag gjort tillsammans med Chiara. Hon har hjälpt mig till en stor förändring och jag kommer ut som en ny människa.

Vad är nästa mål?

Att bli lite mer välbalanserad. Fastän jag har tappat 22,2 kg under under PureChange så har jag faktiskt några kilo kvar att tappa innan jag är på mållinjen. Jag kommer att kämpa vidare och jag tycker faktiskt att det är väldigt roligt.

Under PureChange tappade Jan 22,2 kg varav 20,4 kg fett och gick från en vikt på 120,7 till 98,5 kg. Detta innebar en andra plats i tävlingen vilket gav honom ett pris på 10 st tillfällen med personlig tränare (värde upp till 10.975 kr).

Personlig tränare – Chiara Capaldi

Lic. Medicinsk tränare by The Academy, Personlig tränare och kostrådgivare, med 5 års utbildning i idrottsvetenskap på Genova Universitet med master inom förebyggande medicinsk/postural gymnastik (dvs ryggträning).

Hennes största mål är att förbättra hälsan hos sina kunder genom träning och kost.

Fler artiklar

/
Inspiration

Sarah: ”Nu kan jag slappna av”

Sarah har tagit en kur med sex Emsella®-behandlningar på Hagabadet Hagas VitalityLab. Redan efter andra Emsella-behandlingen fick jag bättre kontakt med bäckenbottenmuskulaturen, längre upp och djupare in. Detta gjorde i sin…

/
Guide, Inspiration

7 tips på Mors dag presenter 2024

Den 26 maj firar vi mors dag. Skäm bort mamma eller den blivande mamman med en avkopplande stund på Hagabadet.

/
Inspiration

Jag älskar kyla och kryo gör mig både pigg och lugn

Mikael började med en ny veckorutin på Hagabadet. Kryobehandling är bara en del av hans investering i sitt eget vardagsvälmående. Sedan Hagabadet öppnade VitalityLab i november 2023 har han redan…

Läs fler artiklar Till aktuellt