2013-08-30 / Nyhet

Pegroco Invest investerar i Hagabadet

Pegroco Invest investerar i Hagabadet

Det blev idag klart att Göteborgsbaserade investmentbolaget Pegroco Invest går in som ny delägare i Hagabadet. Verksamheten ägs sedan i somras av göteborgsparet Pelle och Helene Johansson, som nu som nu får finansiellt stöd att genomföra ett omfattande förbättringsarbete.

”Tillgången till en finansiell partner med bred erfarenhet av att utveckla bolag är mycket positivt för Hagabadet ”Vi ser Pegroco Invest som den perfekta partner för Hagabadet och ser fram emot att arbeta med dem, säger Helene och Pelle Johansson, delägare Hagabadet. Tillsammans kan vi stärka och förvalta det kulturarv som Hagabadet är för Göteborg och samtidigt skapa trygghet för både medlemmar, gäster och medarbetare.

Pegrocos investeringsfokus är verksamheter med tillväxtpotential. De arbetar främst med verksamheter som redan är etablerade på marknaden men ändå har ett behov av att genomföra större förändringar, såväl strukturella som affärsinriktade. ”Genom att tillföra affärsmässig kreativitet, i kombination med en stor industriell och finansiell erfarenhet strävar vi efter att hitta lösningar som gynnar ett starkt entreprenörskap i våra verksamheter säger Thomas Brue, partner på Pegroco Invest”

”Vi är imponerade av vad ledningen hittills har åstadkommit och tror att vi kan tillföra både erfarenhet och kompetens. Huset och verksamheten är ju en ikon i Göteborg och det känns roligt att vara med och investera nu då ägandet blivit lokalt, säger Thomas Brue.”

Bland Pegroco Invests övriga aktieinnehav återfinns bolag såsom Scandinavian Air Ambulance – Skandinaviens ledande ambulansflygoperatör, Flexenclosure som levererar systemlösningar åt telekomindustrin och Diakrit som erbjuder visualiseringslösningar för fastighetsmäklare och bostadsbyggare globalt.

Kontaktpersoner:

Thomas Brue

Tel: 070-270 21 41

Mail: thomas@pegrocoinvest.com

www.pegrocoinvest.com

Helene Johansson

www.hagabadet.se

Tel: 0706 600827

Fler artiklar

/

4 knipövningar för stark bäckenbotten

Det kan ta tid att träna upp sin bäckenbottenmuskulatur. Här listar vi 4 övningar för att bygga upp en starkare bäckenbotten.

/

Hagabadet vinner internationell spa-tävling

Hagabadet Haga tar stolt emot två prestigefyllda utmärkelser vid årets World Luxury spa Awards-gala 2023.

/

Våra 5 bästa julklappstips

Här är julklapparna du hinner köpa och få hem innan julafton. Vi har samlat våra 5 julklappstips som passar till nära och kära.

Läs fler artiklar Till aktuellt