2013-08-30 / Nyhet

Pegroco Invest investerar i Hagabadet

Pegroco Invest investerar i Hagabadet

Det blev idag klart att Göteborgsbaserade investmentbolaget Pegroco Invest går in som ny delägare i Hagabadet. Verksamheten ägs sedan i somras av göteborgsparet Pelle och Helene Johansson, som nu som nu får finansiellt stöd att genomföra ett omfattande förbättringsarbete.

”Tillgången till en finansiell partner med bred erfarenhet av att utveckla bolag är mycket positivt för Hagabadet ”Vi ser Pegroco Invest som den perfekta partner för Hagabadet och ser fram emot att arbeta med dem, säger Helene och Pelle Johansson, delägare Hagabadet. Tillsammans kan vi stärka och förvalta det kulturarv som Hagabadet är för Göteborg och samtidigt skapa trygghet för både medlemmar, gäster och medarbetare.

Pegrocos investeringsfokus är verksamheter med tillväxtpotential. De arbetar främst med verksamheter som redan är etablerade på marknaden men ändå har ett behov av att genomföra större förändringar, såväl strukturella som affärsinriktade. ”Genom att tillföra affärsmässig kreativitet, i kombination med en stor industriell och finansiell erfarenhet strävar vi efter att hitta lösningar som gynnar ett starkt entreprenörskap i våra verksamheter säger Thomas Brue, partner på Pegroco Invest”

”Vi är imponerade av vad ledningen hittills har åstadkommit och tror att vi kan tillföra både erfarenhet och kompetens. Huset och verksamheten är ju en ikon i Göteborg och det känns roligt att vara med och investera nu då ägandet blivit lokalt, säger Thomas Brue.”

Bland Pegroco Invests övriga aktieinnehav återfinns bolag såsom Scandinavian Air Ambulance – Skandinaviens ledande ambulansflygoperatör, Flexenclosure som levererar systemlösningar åt telekomindustrin och Diakrit som erbjuder visualiseringslösningar för fastighetsmäklare och bostadsbyggare globalt.

Kontaktpersoner:

Thomas Brue

Tel: 070-270 21 41

Mail: thomas@pegrocoinvest.com

www.pegrocoinvest.com

Helene Johansson

www.hagabadet.se

Tel: 0706 600827

Fler artiklar

/
Inspiration

Sarah: ”Nu kan jag slappna av”

Sarah har tagit en kur med sex Emsella®-behandlningar på Hagabadet Hagas VitalityLab. Redan efter andra Emsella-behandlingen fick jag bättre kontakt med bäckenbottenmuskulaturen, längre upp och djupare in. Detta gjorde i sin…

/
Guide, Inspiration

7 tips på Mors dag presenter 2024

Den 26 maj firar vi mors dag. Skäm bort mamma eller den blivande mamman med en avkopplande stund på Hagabadet.

/
Inspiration

Jag älskar kyla och kryo gör mig både pigg och lugn

Mikael började med en ny veckorutin på Hagabadet. Kryobehandling är bara en del av hans investering i sitt eget vardagsvälmående. Sedan Hagabadet öppnade VitalityLab i november 2023 har han redan…

Läs fler artiklar Till aktuellt