2020-04-06 / Nyhet

Nominerade till World Luxury Spa Awards för andra året i rad

World Luxury Spa Awards

För andra året i rad är Hagabadet Drottningtorget nominerade till World Luxury Spa Awards. I år är vi nominerade inom 2 kategorier – Luxury Urban Escape och Luxury Wellness Spa.

Vi är otroligt stolta och tycker att det är väldigt roligt att vara nominerade för andra året i rad och denna gång i 2 kategorier – Luxury Urban Escape och Luxury Wellness Spa. På Hagabadet jobbar vi hela tiden med att förbättra upplevelsen för våra gäster och erbjuda dem service och utbud i högsta klass. Därför känns det extra härligt att få ett sådant här erkännande från en internationell organisation.

Hjälp oss att ta hem priserna

Genom att lägga din röst på oss kan du hjälpa oss att ta hem utmärkelserna. Besök den här sidan för att lägga din röst här. Tack för din hjälp.

World Luxury Spa Awards

Varje år utser World Luxury Spa Awards spa runt om i hela världen som har utmärkt sig genom en unik upplevelse. Vinnarna röstas sedan fram av drygt 250 000 gäster, resenärer och från industrin själv. Att vinna World Luxury Spa Awards är en höjdpunkt för många lyx-spa och erbjuder ett internationellt erkännande inom spa-världen.

Hagabadets tredje livsstilsoas

Våren 2018 öppnade Hagabadet sin tredje livsstilsoas, Hagabadet Drottningtorget i samarbete med Radisson Blu Scandinavia Hotel i Göteborg. Med ett fokus på skön yoga, vattenuppleveser från varumärket Dornbracht, gymutrustning från QiCraft och ett unikt spa med bevarade delar av Göteborgs stadsmur från 1600-talet har Hagabadet skapat ett unikt cityspa för nutidsmänniskan.

PureSpa™ – vår spaentré

Vi guidar dig och visar hur du gör för att få den kombinationen du behöver. Väl på plats hos oss kommer du få välja mellan följande PureSpa: Calm down, True Balance eller Free Spirit.

Fler artiklar

/
Inspiration

För din hjärt & kärlhälsa

Vi har samlat 6 enkla tips för att hålla din hjärt- och kärlhälsa i toppform.

/
Inspiration

Omfamna kylans hälsoeffekter

Fler och fler låter sig omfamnas av kylans uppfriskande hälsoeffekter! Är du också nyfiken på att uppleva kickarna som näst intill blir beroendeframkallande? Vi har samlat härliga aktiviteter så du kan…

/
Guide, Inspiration

Hållbarhet i fokus: Träningstips & inspiration

I denna artikel delar vår erfarna personliga tränare, Sofia Örnefors, med sig av sina insikter för att hjälpa dig komma igång med träningen på ett hållbart sätt. Sofia brinner för…

Läs fler artiklar Till aktuellt