2021-06-04 / Nyhet

Medlemmar får tillgång till exklusiv takterrass

takterrass

I sommar kommer Hagabadets medlemmar få exklusiv tillgång till Lindholmens nya takbar VIVI Rooftop som öppnar på Radisson Blu Riverside Hotel. Här kan medlemmarna ta del av härligt sommarhäng och yoga som leds av Hagabadets yogalärare.

Den 4 juni slår VIVI Rooftop upp dörrarna till takterrassen för första gången och kommer att hålla öppet alla varma dagar under sommaren. Terrassen ligger på Radisson Blu Riverside Hotel på Lindholmen.

Här bjuds det på en härlig utsikt över Göteborgs centrum sett från Hisingen och som besökare kan du njuta av härligt spa, skön wellness eller bara ta det lugnt med en drink i handen på en solbädd.

På terrassen kommer Hagabadet att hålla yoga-klasser för egna medlemmar och för hotellets gäster. Till en början hålls klasserna onsdag till lördag kl. 9.30, med start i mitten av juni. Här bjuder Hagabadets yogalärare Elaine De Souza, Milla Floryd, Jaandrée Borelius och Kitty Strand på lättsamma flöden som passar de flesta.

Bakom konceptet och baren VIVI Rooftop står eventbolaget SB entertainment som tidigare har jobbat tillsammans med Hagabadet i bland annat sommaryoga i Botaniska trädgården.

Fler artiklar

/

Ewa når sina mål efter 10 veckor i Purechange

Omgång 44 av Purechange har just avslutats, bland deltagarna hittar vi Ewa, en trogen Hagabadetmedlem sedan många år tillbaka.

/

4 knipövningar för stark bäckenbotten

Det kan ta tid att träna upp sin bäckenbottenmuskulatur. Här listar vi 4 övningar för att bygga upp en starkare bäckenbotten.

/

Hagabadet vinner internationell spa-tävling

Hagabadet Haga tar stolt emot två prestigefyllda utmärkelser vid årets World Luxury spa Awards-gala 2023.

Läs fler artiklar Till aktuellt