2021-03-24 / Inspiration

PureLife™

PureLife

– Våra livsstilsprogram

Att välja att träna med en ”PT” på Hagabadet skiljer sig gentemot andra gym och friskvårdsklubbar. Hos andra handlar det främst om en person som hjälper dig att ta fram ett träningsprogram och som sedan peppar och pushar dig. Inget fel med det, men på Hagabadet har vi en mer holistisk syn på träning, hälsa och välmående.

Hälsofilosofi Nytta & Njutning och balans mellan Rörelse & Vila.

Våra PureLife–program tar dig till en helt annan nivå. Vi vet att din produktivitet inte slutar med din arbetsdag. Att din kraft inte kommer från gymmets väggar och att välmående inte tappas på flaska. Det är rörelse utifrån många parametrar och utan begränsningar, fylld med kraften av förändring och löftet om en oändlig potential. PureLife är inte bara en starkare kropp utan även smartare beslut – ett alltigenom bättre liv.

Ditt bästa jag – genom hela livet

PureLife™ är ett livsstilsprogram med en unikt holistisk approach. Syftet är att du ska kunna leva ett friskt och energifyllt liv. Programmet bygger på år av erfarenhet kombinerat med den senaste forskningen som tydligt visar att den enda vägen att nå en höjdpunkt i ditt välmående är att arbeta med rörelse, maten och successiva förbättringar (läs vanor) i symbios.

Du och kraften

Vi har alla våra anledningar att träna. Och eftersom två kroppar aldrig är helt lika blir träning som mest effektiv om den individanpassas.

Ditt första steg är en PureLife-utvärdering som inkluderar ett hälso- formulär och undersökning med tester i vårt FysioLab. Det innebär kroppssammanssättningsanalys, rörelseanalys, metabolisk test (din fysiska ålder) och en fotoscreen i 360 grader så att du kan följa dina framsteg via din personliga webbsida om du vill.

Vi är ensamma i Sverige att kunna erbjuda hälsoundersökningar där du gör ett blodprov. Dessa prover följs upp efter en tid för att visa de förbättringar som skett inuti din kropp. Exempelvis funktionen hos vitala organ såsom hjärta, lever och njurar, men även andra hälsoaspekter såsom minskad risk för diabetes och lägre blodfetter.

Tillsammans med din livsstils- och träningscoach utvärderar ni två även din historik, eventuella skador och målsättningar för att skapa din egen, personliga vägkarta till ett mer vitalt liv. Eftersom dina behov och mål kommer att variera över tiden, och utifrån din livssituation, kommer dialogen mellan dig och din coach ständigt att vara central.

Det rätta teamet

Ett träningsprogram är bara så bra som människorna bakom det. Med PureLife™ har du en hälsocoach snarare än en traditionell tränare.

Programmen PureLife går i takt med utvecklingen och vi uppdaterade utformningen inom den senaste forskningen och nya innovationer på hälsoområdet. Våra coachers färdigheter är unikt kvalificerade att ta fram program som ger dig en utveckling som inte bara ger resultat utan som även förbättrar ditt liv.

Vår historia är din historia

Vad gör PureLife™ så speciellt? Det är såklart våra extraordinära medarbetare som lever med detta varje dag. Och våra deltagare och gäster som gör sina livsstilsresor. Det är sanna historier från verkliga människor som vi hjälpt att göra det omöjliga möjligt tack vare programmen i konceptet PureLife.

Fråga gärna efter referenser för just dina behov. Då kan vi föra dig samman med någon som har haft samma behov och lyckats få en extraordinär hälsostatus.

PureLife™ för alla

Alla Hagabadets tränare och coacher genomgår en och utbildningsprocess med PURELIFE™ som den mest avancerade nivån. Men lika viktigt som tränarens expertis är att denne är rätt person för just DIG. Utifrån dina egna önskemål, din personliga historia och eventuella skador ser vi till att matcha dig med den coach som är bäst lämpad att guida dig till fantastiska resultat. Därför erbjuder vi alltid ett rådgivande samtal där vi matchar coach med klient.

Varför träna på Hagabadet?

Det är enkelt. Våra tränare och coacher är några av marknadens mest utbildade och passionerade, och våra livsstilsprogram som är grundade i forskning ger verkliga, bestående resultat. Något många av våra kunder som uppnått fantastiska hälsoförbättringar gärna vittnar om. Dessutom erbjuder vi den bästa utrustningen i den mest inspirerande miljön i Sverige.

Kontakta oss för vägledning

*” anger obligatoriska fält

Samtycke*

Fler artiklar

/
Inspiration, Okategoriserad

Sarah: ”Nu kan jag slappna av”

Sarah har tagit en kur med sex Emsella®-behandlningar på Hagabadet Hagas VitalityLab. Redan efter andra Emsella-behandlingen fick jag bättre kontakt med bäckenbottenmuskulaturen, längre upp och djupare in. Detta gjorde i sin…

/
Inspiration, Okategoriserad

Rollmassagen har gett stor effekt

Rollermassage är en metod som bygger på kinesisk medicin. Den Roller som finns på Hagabadets Vitality Lab är också utrustad med infraröd värme, vilket ger extra stimulerande och läkande effekt.  

/
Inspiration, Okategoriserad

Maria ”Hagabadet är mitt andra vardagsrum”

Rörelse och träning är lika viktigt för Maria som balans i livet. Hon besöker Hagabadet även för vila och avkoppling. ”Hagabadet är min återhämtningsplats, min oas i en hektisk vardag”

Läs fler artiklar Till aktuellt