2023-11-13 / Inspiration

Våra 5 bästa julklappstips

julklappstips

Här är julklapparna du hinner köpa och få hem innan julafton. Ibland kan det vara svårt att veta vad man ska köpa till sina nära och kära därför har vi samlat våra 5 favoriter att ge till någon du tycker om eller varför inte till dig själv. Att investera i någons eller i sin egen hälsa är en svårslagen julklapp därför har vi valt ut de klappar som vi anser ger lite extra för välmåendet även långsiktigt.

Se vårt aktuella julklappserbjudande här

1. Lyx för dig – Extra lång behandling

Lyx för dig är en exklusiv upplevelse med extra lång behandling. Börjar med avslappnande PureRelax och fortsätter med 100 min. behandling. Ett glas bubbel ingår, samt tillgång till spa med bad, bastubad, meditationsrum, yoga och träning.

>>Till presentkortet

2. Medlemskap – Uppgradera din vardag

Hur vill du leva ditt liv? Vi tror på att leva livet fullt ut. Varje dag. Det omfattar både den fysiska och den psykiska hälsan. Vi underlättar för dig att nå en ny nivå när du satsar för möjligheten att leva ditt liv utan begränsningar.

En perfekt julklapp till dig själv för det nya året. Eller till dig och en partner för att uppgradera er vardag ihop.

>>Till medlemskap

3. Ge värme i julklapp

På Hagabadet Älvstranden finns den populära och moderna infraröda bastun. Ge någon du tycker om värme i julklapp. Ett klippkort på infraröd bastu som är fullt med avkoppling och njutning.

>>Till IR-klipp

4. PureChange – Livsstilsföränding

Träna och coachas av PT under 10 veckor för en snabb hälsosam förändring av din fysik och livsstil. Nästa tillfälle är 16 januari.

”PureChange gav mig möjligheten att ladda ur och ladda om, ta bort oro och negativa tankar, och ge mig energi och ork för att fortsätta stötta genom en livskris” – Ulrica, vinnare PureChange omgång 41

>>Läs mer om PureChange

 

5. Kurkort VitalityLab

Upptäck VitalityLab på Hagabadet i Haga. Här kombinerar vi tidlös visdom, ny beprövad teknik och innovation för att hjälpa dig att uppnå en mer vital och balanserad livsstil på cellnivå.

Ge någon du tycker om vårt populära kurkort på 10 behandlingstillfällen i VitalityLab. Spa ingår vid varje besök!

Kurkortet kan användas till följande behandlingar i VitalityLab:

  • Kryoterapi helkropp
  • Rödljus helkropp
  • Rollermassage
  • Kompressionsbyxor

 

>>Till VitalityLab kur

Här hittar du våra oaser

Fler artiklar

/

Ewa når sina mål efter 10 veckor i Purechange

Omgång 44 av Purechange har just avslutats, bland deltagarna hittar vi Ewa, en trogen Hagabadetmedlem sedan många år tillbaka.

/

4 knipövningar för stark bäckenbotten

Det kan ta tid att träna upp sin bäckenbottenmuskulatur. Här listar vi 4 övningar för att bygga upp en starkare bäckenbotten.

/

Hagabadet vinner internationell spa-tävling

Hagabadet Haga tar stolt emot två prestigefyllda utmärkelser vid årets World Luxury spa Awards-gala 2023.

Läs fler artiklar Till aktuellt