2023-11-16 / Nyhet

Hagabadet vinner internationell spa-tävling

Vinnarna av internationella World Luxury Spa Awards har presenterats och vi är otroligt glada över att ta hem priser till vår oas Hagabadet Haga i årets internationella tävling. Denna tävling hyllar enastående spa och hotell världen över, och för Haga innebär det två framstående segrar.

Best Luxury Health Spa

Hagabadet Haga tar stolt emot utmärkelsen Best Luxury Health Spa i Europa. Denna vinst bekräftar vårt engagemang för att erbjuda en plats där varje medlem och gäst kan omfamna en holistisk och hälsosam livsstil genom att variera mellan träning, rörlighet, lugn, vila.

”Med tanke på att vi gjort stora satsningar det senaste med rött ljus och vårt nya VitalityLab, som fokuserar på möjligheten att öka sin vitalitet på cellnivå, så känns denna utmärkelse extra hedrande just nu. Det ger oss en härlig energi till att fortsätta utvecklas för att ge göteborgarna ett långt gott liv med livskvalitet.” säger Helene Johansson, ägare Hagabadet Hagabadet

Best Luxury Wellness Spa

En annan framstående utmärkelse går till Hagabadet Haga som Best Luxury Wellness Spa i Norra Europa. Denna utmärkelse är också en bekräftelse på vår dedikation till att kombinera välbefinnande med ny beprövad teknik och innovation.

”Ett extra plus är såklart att det är kategorin Luxury Wellness Spa vi vinner, då hälsa och wellness ligger oss varmt om hjärtat. Att jobba med hälsan i ett helhetsperspektiv är det som är skillnaden mot att gå till en träningsanläggning och träna. Genom att variera mellan träning, rörlighet, lugn, vila och olika typer av behandling har du möjlighet att stärka dig att bli livsstark.” avslutar Helene Johansson, ägare Hagabadet Hagabadet

/
Inspiration, Okategoriserad

Sarah: ”Nu kan jag slappna av”

Sarah har tagit en kur med sex Emsella®-behandlningar på Hagabadet Hagas VitalityLab. Redan efter andra Emsella-behandlingen fick jag bättre kontakt med bäckenbottenmuskulaturen, längre upp och djupare in. Detta gjorde i sin…

/
Inspiration, Okategoriserad

Rollmassagen har gett stor effekt

Rollermassage är en metod som bygger på kinesisk medicin. Den Roller som finns på Hagabadets Vitality Lab är också utrustad med infraröd värme, vilket ger extra stimulerande och läkande effekt.  

/
Inspiration, Okategoriserad

Maria ”Hagabadet är mitt andra vardagsrum”

Rörelse och träning är lika viktigt för Maria som balans i livet. Hon besöker Hagabadet även för vila och avkoppling. ”Hagabadet är min återhämtningsplats, min oas i en hektisk vardag”

Läs fler artiklar Till aktuellt