2020-09-25 / Nyhet

Hagabadet investerar i E-learningföretag

Hagabadet investerar i iZONEN

Hagabadet Holding som äger Hagabadet i Haga, Hagabadet vid Älvstranden och Hagabadet Drottningtorget har investerat i Göteborgsföretaget iZONEN AB.

iZONEN äger rättigheterna till programvaran N’GAGER som skapar världens bästa digitala medarbetarresa. Från onboarding, intranät i mobilen, pulsmätningar, ledarskapsutveckling och e-learning inom försäljning. Allt sammankopplat med gamification.

Hagabadet har länge arbetat med analog onboarding för både medarbetare och kunder och får nu chansen att digitalisera både medarbetar- och kundresan. ”Digital onboarding är det ganska många som gör men ingen gör det med en underliggande gamification för medarbetaren som genom olika nivåer blir bättre och bättre och hela processen kvalitetssäkras” säger Pelle Johansson VD för Hagabadet Holding.

Vi har anställda 19-åringar som inte läser mejl och vi har 64-åringar som inte gillar Facebook. Vi har haft utmaningar att kommunicera enkelt och effektivt i ett fåtal kanaler samtidigt som vi har massor av medarbetare som inte sitter framför en dator.  N’GAGER löser allt detta som en komplett lösning för oss med allt detta med en app i mobilen.

Hagabadet både kund och ägare

När vi såg detta insåg vi dessutom möjligheten att digitalisera vår Kundresa för våra medlemmar och samtidigt ser vi behovet hos andra företag. Därför investerade vi i iZONEN AB. Detta är en möjlighet för oss att både vara ägare av ett system och samtidigt vara kund vilket gör processen kvalitetssäker för alla de kunder som idag använder N’GAGER.

”Det är en spännande resa vi har framför oss. Nu när också iZONEN är redo att växa ytterligare är Pelle och Helene Johansson en kraftfull partner. Våra kompetenser och erfarenheter kompletterar varandra perfekt” säger Max Söderpalm.

Hagabadets VD Pelle Johansson blir nu också vice Vd i iZONEN AB. ”Har man inte tillräckligt med jobb får man skaffa mer” säger Pelle Johansson med ett skratt.

För mer info

Max Söderpalm VD  iZonen  tel: 0733 818990

Pelle Johansson vice VD iZonen tel: 0706 630061

Fler artiklar

/
Inspiration

För din hjärt & kärlhälsa

Vi har samlat 6 enkla tips för att hålla din hjärt- och kärlhälsa i toppform.

/
Inspiration

Omfamna kylans hälsoeffekter

Fler och fler låter sig omfamnas av kylans uppfriskande hälsoeffekter! Är du också nyfiken på att uppleva kickarna som näst intill blir beroendeframkallande? Vi har samlat härliga aktiviteter så du kan…

/
Guide, Inspiration

Hållbarhet i fokus: Träningstips & inspiration

I denna artikel delar vår erfarna personliga tränare, Sofia Örnefors, med sig av sina insikter för att hjälpa dig komma igång med träningen på ett hållbart sätt. Sofia brinner för…

Läs fler artiklar Till aktuellt