2022-10-25 / Nyhet

Globala utmärkelser till Hagabadets oaser

World luxury spa awards

Efter att den internationella galan World Luxury Spa Awards gick av stapeln den 22 oktober blev det känt att Hagabadet tilldelas utmärkelser i flera kategorier. ”Vi är glada och ödmjuka inför att så många uppskattar Hagabadet”, säger Hagabadets ägare Helene Johansson.

För andra året i rad får Hagabadets tre oaser utmärkelser i den internationella galan World Luxury Spa Awards. Utmärkelser som delas ut till spa och hotell runt om i världen som håller en suverän kvalité, ger förträfflig service och står för förnyelse.

Hagabadet Haga – Luxury Historical Spa – Global Winner

Hagabadet oas i Haga tilldelas utmärkelsen Luxury Historical Spa – Global Winner– Det känns varmt i hjärtat att tilldelas den här utmärkelsen. Vi älskar vårt anrika hus från 1876 som vi värnar om och ständigt restaurera för att hålla i många år, säger Hagabadet ägare Helene Johansson.

Luxury Yoga Experience

Hagabadet två övriga oaser, Drottningtorget och Älvstranden, tilldelas utmärkelser i kategorin Luxury Yoga Experiene. – Vi är stolta över vår höga kvalité hos våra underbara yogalärare och vårt breda utbud som vi värnar om och ständigt vill utveckla. Vi är glada och ödmjuka inför att så många uppskattar Hagabadet lika mycket som vi. Jag vill rikta ett stort tack till alla våra medarbetare, våra yogalärare och yogateamets ledare Mija Griborn, avslutar Helene Johansson.

Upplev våra tre oaser

 Hagabadet Älvstranden – Luxury Yoga Experience – Regional Winner

Efter fler omfattande renoveringar under de senaste åren får Hagabadet Älvstranden sin andra utmärkelse inom kategorin Luxury Yoga Experience – Regional Winner i internationella World Luxury Spa Awards.

Boka spa på Älvstranden här.

Hagabadet Haga – Luxury Historical Spa – Global Winner

Med 4 bassänger, flertal bastubad, relaxytor, yoga träning och mycket mer får Hagabadet Haga utmärkelsen som Luxury Historical Spa – Global Winner i internationella World Luxury Spa Awards.

Boka spa på Haga här.

Hagabadet Drottningtorget – Luxury Yoga Experience – Continent Winner

Hagabadet Drottningtorget, med sin magiska atmosfär mitt i city tilldelas i år utmärkelsen Luxury Yoga Experience – Continent Winner i internationella World Luxury Spa Awards. Hagabadet Drottningtorget har tidigare tilldelats utmärkelsen Best Interior Design bl.a.

Boka spa på Drottningtorget här.

Fler artiklar

/
Inspiration, Okategoriserad

Rollmassagen har gett stor effekt

Rollermassage är en metod som bygger på kinesisk medicin. Den Roller som finns på Hagabadets Vitality Lab är också utrustad med infraröd värme, vilket ger extra stimulerande och läkande effekt.  

/
Inspiration, Okategoriserad

Maria ”Hagabadet är mitt andra vardagsrum”

Rörelse och träning är lika viktigt för Maria som balans i livet. Hon besöker Hagabadet även för vila och avkoppling. ”Hagabadet är min återhämtningsplats, min oas i en hektisk vardag”

/
Inspiration, Okategoriserad

Det röda ljusets effekt på rosacea

Huden känns bra i flera dagar efter en rödljusbehandling. För bästa effekt på det allmänna måendet och energinivåerna bör behandlingar med Rött ljus tas i en sammanhängande kur.

Läs fler artiklar Till aktuellt