2023-12-06 / Inspiration

Ewa når sina mål efter 10 veckor i Purechange

Omgång 44 av Purechange har just avslutats, bland deltagarna hittar vi Ewa, en trogen Hagabadetmedlem sedan många år tillbaka. Ewa har gjort en fantastisk resa och slutade på en imponerande andra plats.

”Efter dessa 10 veckor i Purechange har jag nått mina mål. Mitt fokus var att tappa vikt, och det har jag lyckats med. Samtidigt känner jag mig starkare och åter i samma fysiska form som innan jag bröt min arm för ett år sedan. Det har varit en fantastisk resa med bra resultat.”

”Det mest utmanande för mig under dessa veckor har varit kosten. Det är förvånande hur mycket mer man behöver äta för att ge kroppen vad den behöver. ”

”Jag gillar Purechange för dess intensiva upplägg över 10 veckor och det är en resa där man ständigt utmanar sig själv och höjer ribban för varje vecka. Det är något speciellt med att se hur långt man kan nå på så kort tid.” Avslutar Ewa, som även var en av de första deltagarna i Purechange när det startade 2010.

Delta i Purechange

Flera hundra deltagare har genomgått en livsstilsresa under dessa 13 år, och upplevelserna och resultaten är slående. Vill du delta i nästa omgång?

Läs mer & boka här

Möt tidigare PureChange deltagare

/
Inspiration

Allt för ett boostat lymfsystem

Hur tar du hand om ditt lymfsystem? Det är inte bara en kroppsfunktion utan även en avgörande del av vårt immunförsvar. För att fungera optimalt kräver det omsorg och uppmärksamhet….

/
Inspiration

Vagga dig till välmående

Har du upplevt våra vaggande fåtöljer eller gungor ännu? Inte bara är det skönt och avslappnande, det främjar också välmåendet. Vi har sammanställt några tips om varför dessa gungor är…

/
Inspiration

För din hjärt & kärlhälsa

Vi har samlat 6 enkla tips för att hålla din hjärt- och kärlhälsa i toppform.

Läs fler artiklar Till aktuellt