2014-12-02 / Nyhet

Hagabadet, bästa klubb i Göteborg

Hagabadet, bästa klubb i Göteborg

Branschpriset Årets Guldhjärtat delades i helgen under FitnessFestivalen på Svenska Mässan. Priset delas ut för behjärtansvärda insatser till personer och företag som arbetar med hjärtat, för att ge medmänniskor en bättre hälsa och en fungerande kropp.

Som enda träningsklubb i Göteborg var Hagabadet nominerad till en finalplats i kategorin Årets klubb jämte 4 andra svenska klubbar.

Träningsbranschen träffas varje år på Svenska Mässan för att avhålla Fitnessfestivalen där man bl.a. utser Årets PT, Årets Gruppträningsinstruktör, Årets förebild, Årets klubb och Årets hemsida & blogg. Det är fritt för vem som helst att nominera till Guldhjärtat.

Utmärkelsen Årets klubb gick till en Stockholmsklubb

Vi är glada över att vi tog en finalplats och vi är extra glada att vi är Göteborgs bästa klubb, skrattar vd Pelle Johansson.

Fler artiklar

/
Inspiration, Okategoriserad

Sarah: ”Nu kan jag slappna av”

Sarah har tagit en kur med sex Emsella®-behandlningar på Hagabadet Hagas VitalityLab. Redan efter andra Emsella-behandlingen fick jag bättre kontakt med bäckenbottenmuskulaturen, längre upp och djupare in. Detta gjorde i sin…

/
Inspiration, Okategoriserad

Rollmassagen har gett stor effekt

Rollermassage är en metod som bygger på kinesisk medicin. Den Roller som finns på Hagabadets Vitality Lab är också utrustad med infraröd värme, vilket ger extra stimulerande och läkande effekt.  

/
Inspiration, Okategoriserad

Maria ”Hagabadet är mitt andra vardagsrum”

Rörelse och träning är lika viktigt för Maria som balans i livet. Hon besöker Hagabadet även för vila och avkoppling. ”Hagabadet är min återhämtningsplats, min oas i en hektisk vardag”

Läs fler artiklar Till aktuellt